Om Sagene Lunsjbar

Velkommen til Sagene Lunsjbar! - Oslos nest eldste serveringssted Vårt store selskapsrom med balkong, maks 45 personer: Her kan vi dekke opp etter ønske og behov. Dette rommet egner seg best for mellom 20 og 45 personer. Ønskes du et uformelt mingle-arrangement kan det få plass til flere personer i lokalet. Alle lokalene kan også brukes til ett og samme selskap ved behov. Rommet har lerret og projektor. Selskapslokalene passer perfekt til julebord, bursdager, dåp, konfirmasjon, bryllup, disputas eller andre arrangementer med for eksempel kolleger på jobben, venner eller familien. Vårt lille selskapsrom, maks 18 personer: Her dekker vi et koselig kongebord som passer supert for mellom 8 og 14 personer. Rommet kan ta flere personer, men dette antallet er det vi anbefaler. For møtevirksomhet kan vi tilby et flott rom som passer fra 4-12 personer. Dette rommet kan også brukes til mindre selskap som ønsker eget avlukket. Rommet har egen tv som kan kobles til pc/mac.


Kapasitet

12
Sitteplasser
-
Ståplasser
12
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Terrasse

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


5 Omtaler

Heidi A. avatar
Heidi A.
20.01.2020
Bedre samkjørt
Først, vi hadde en fin fest på Cafe Amsterdam! Supert lokale og en god deal på det praktiske. Men opplevde at innehaver og personen som fulgte oss opp ikke var helt samkjørt på hvilken service som skulle gis. Eks, vi ble fortalt at vi skulle få papptallerkener til kakene men det fikk vi ikke og måtte dermed spise kakene på servietter. Ikke så delikat.. Dette gjaldt flere ting og totalopplevelsen man sitter med er at det skapte unødig stress og at man ikke er så opptatt av hvordan servicen oppleves. Håper de får dette på plass for Cafe Amsterdam er et veldig hyggelig sted for sosiale lag. Heidi

Susanne H. avatar
Susanne H.
16.10.2019
Navnefest
Veldig god mat (store porsjoner), fint lokale og hyggelig og dyktig betjening. Vi feiret en navnefest med ca. 30 gjester, og kan absolutt anbefale stedet for lignende arrangement.

Jeanett B. avatar
Jeanett B.
15.05.2018
Konfirmasjon
Vi er veldig fornøyde med feiringen av vår konfirmant på Sagene Lunsjbar. Maten var god, servicen var bra og prisen var fin :) Vi var 38 personer, og anbefaler gjerne Sagene til store selskap.

Eli Rognerud avatar
Eli Rognerud
17.08.2017
Herlig bursdag
Var her i et 40-årslag og nikoste oss. Nydelig lokale og super tapas.

Eli D. avatar
Eli D.
27.02.2017
Sagene lunsjbar
Møterommet passer for ca. 4 personer. Personalet kunne vært mer drillet i teknisk hjelpemiddel (skjerm) og hindret forsinkelse i oppstart møte, men ellers bra. God mat i lunsjbaren.Utleier er Gro

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Gro avatar

Lokalet er

  • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Maridalsveien 153, 0461 Oslo, Norge

Fra 500 kr lokalleie
5