Pakkhushallen

Sjoddien Strusshamn Kultursenter

Koselig og intimt rom med tilgang til kjøkken og dekketøy. Plass til opp til 50 personer. Lokalet passer fint til private arrangement, konfirmasjoner, dåps- og navnefester mm. Private arrangement helg: kr 4200,- Konfirmasjoner: kr 4200,- Dåps- og navnefester: kr 3000,- Møter og samlinger i ukedager: kr 1200,-

Om Sjoddien Strusshamn Kultursenter

Strusshamn kultursenter har i dag gode lokaler for å arrangere konserter, selskap, foredrag, kurs, møter, ulike aktiviteter eller utstillinger. I Fargeriet er det teknisk utstyr til å arrangere konserter, kurs, konferanser og ulike arrangement med opp til 200 gjester. Det er sitteplass med stoler og bord til 150 mennesker. Møllesalen passer både til selskap, møter, kurs, foredrag, og til ulike arrangementer. Lokalet er tilrettelagt med PC med internett, projektor og taleanlegg. Det er tilhørende kjøkken og toaletter, og dekketøy til 80+ personer. Pakkhushallen passer til mindre møter, private arrangement, konfirmasjoner dåps- og navnefester med opp til 50 gjester. Lokalet er tilrettelagt med projektor og lerret og musikkanlegg. Det er kjøkken med dekketøy til 50 personer. Lokalene har en bygningsmessig sjel og karakter som gjør det trivelig å være i Strusshamn. Ta kontakt for nærmere detaljer. Velkommen til oss!

Strusshamn er et "kultursted" på Askøy med lang historie. Her er det god gjestehavn, og flotte maritime omgivelser. Sjoddien er en gammel tekstilfabrikk som nå er tilrettelagt som kultursenter med sjarmerende lokaler som passer til ulike typer store og små arrangement.


Kapasitet

50
Sitteplasser
-
Ståplasser
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt drikke
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Parkering
 • Uteområde
 • Barnevennlig
 • Terrasse
 • Selvbetjent kjøkken


Priser

Ukedager

fredager, lørdager


12 Omtaler

Bjarte O. avatar
Bjarte O.
17.06.2024
Flott lokale og god service
Flott lokale og godt utstyrt kjøkken. Eneste som trakk ned er ustabil oppvaskemaskin, lager mye ekstra arbeid når det serveres mat til 25 stykker.

Roy S. avatar
Roy S.
18.05.2024
Flotte lokaler og god service.
Gamle og erverdige lokaler. Gode møbler til formålet og godt kjøkken. Anbefales.

Nina H. avatar
Nina H.
15.04.2024
Veldig fornøyd
Vi hadde dåpsfeiring i møllesalen. Et flott og åpent lokale. Greie kjøkkenfasiliteter. Veldig fornøyd med lokalet ☺️

Karen M. avatar
Karen M.
09.04.2024
FARGERIET
Vi fikk benytte Fargeriet i stedet for Møllesalen på grunn av en dobbeltbooking. Fargeriet var et utmerket lokale for vårt arrangement. Kunne ikke vært bedre:)

Hans O. avatar
Hans O.
29.03.2024
Perfekt til vårt årsmøte

Hanne-Guri H. avatar
Hanne-Guri H.
21.08.2023
Godt lokale, alt fungerte som
Godt lokale, alt fungerte som det skulle.

Beate W. avatar
Beate W.
26.10.2019
Fire stjerner

Vivian J. avatar
Vivian J.
23.09.2019
Leie av møllesalen
Veldig fornøyd med lokalet,stor og romslig,lett tilkomst for eldre og foreldre med barn i barnevogn.Litt lite kjøkken,og kjøleplass litt høy pris fra etter kl.20.00 kvelden før.flott at man kan ha bildeframvisning.

Beate W. avatar
Beate W.
17.06.2019
Måtte tørke av alt av
Måtte tørke av alt av glass og bestikk før vi kunne bruke det. Både bosspann og papirspann var fullt så vi måtte ta med oss bosset. Ellers var vi veldig fornøyd.

Ole E. avatar
Ole E.
03.09.2018
Supert lolsle
Supert loksle for arrangement. Perfekt service og enkel utleie.

Ingunn A. avatar
Ingunn A.
15.05.2018
Møllesalen
Mye rot med mailkorrespondanse i forkant. Vi fikk ikke svar på mail. Stort sett alt av servise måtte vaskes før vi dekket opp. Stekeovnen var fettet og tilgriset, dette måtte da rengjøres før vi kunne bruke den for å unngå å røyklegge lokalet. Litt rot med kode på døren. Ellers er lokalet stort og praktisk.

Cecilie B. avatar
Cecilie B.
03.05.2017
Selskapslokalet
Fin lokalet med flott beliggenhet. Lyst og nyoppusset, men bra anlegg til lyd og bilde. Trekker ned at kjøkkenet er for lite med dårlig benkeplass. Døråsen litt vanskelig å få til både ved åpning og lukking.Utleier er Trond

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 60%
Svartid: Noen få dager eller mer
Trond avatar


Lokasjon

Lyngneset 2, 5302 Strusshamn, Norge

Fra 1 200 kr lokalleie
12