Gapahuken

Sørmarka konferansehotell

I vår store «grillstue» ‘Gapahuken’ får du knitring fra bålpanner og grill, kanskje allsang fra egen trubadur, det setter standarden for en aften helt utenom det vanlige. Med tilhørende bar og kokkene som tilbereder maten i friluft kan det bli en lang og hyggelig natt i skogen. Gapahuken er også utgangspunkt for våre mange aktiviteter. Sørmarka konferansehotell står for all mat og drikkeservering.

Om Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell står for all mat og drikkeservering. Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, kun 20 minutter fra Oslo Sentrum. Sørmarka er et profesjonelt konferansehotell med fokus på høy kvalitet og god service, med alt fra naturopplevelser til smaksopplevelser. Sørmarka har lange tradisjoner som kurs- og konferansested, men også ett unik sted for selskaper. Med umiddelbar tilgang til vakker natur og Syverudtjernet, gratis parkering, god mat og mulighet for overnatting er Sørmarka for mange førstevalget for mange konfirmasjoner, jubileum, minnestunder eller bryllup. Restaurant Bjørk er mathjertet på Sørmarka. Vår filosofi er trygge og gode råvarer. Våre kokker bruker derfor kun råvarer fra utvalgte gårder i regionen. Ofte er maten trukket fram som høydepunktet blant våre besøkende. Vi tilbyr både à la carté, koldtbord, tapas, grilling med mer, og skreddersyr mer enn gjerne oppholdet for dere. Hva med en å ta dine kollega med på en 5- kamp a la Farmen light ute i skogen og avslutte med en grillaften i Gapahuken? Nytt fra 2018 er BAR’39 som er hotellets nye lobbybar. Dette er blitt ett naturlig møtested både før og etter middag og ett perfekt sted for aperitiff og mingling, og for live musikk og god stemning på kveldene. Våre lokaler er: Restaurant Bjørk - Selskap og bespisning Gildesalen - Konferanse & selskap ( konfirmasjoner og festmiddager) Storsalen - Konferanse & selskap (bryllup & events med underholdning) Festsalen - Konferanse & selskap (events med underholdning) Lillesalen - Konferanse & selskap (konfirmasjon/dåp) Utsikten & Terrassen - Konferanse & selskap (grilling) Gapahuken - Selskap & Grilling Med andre ord så har vi mange muligheter! Ta kontakt så skreddersyr vi noe for dere. Gørill Danielsen Event- og Vertskapsansvarlig [email protected] eller [email protected]

På Sørmarka konferansehotell står vi for all servering av mat og drikke. Det er ikke lov med medbragt eller bruk av andre cateringselskaper. Vi tilrettelegger gjerne meny.


Kapasitet

80
Sitteplasser
200
Ståplasser
-
Areal

Mat og drikke

  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Parkering
  • Dansegulv
  • Tilbyr overnatting
  • Uteområde
  • Barnevennlig

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Ingen omtaler endaUtleier er Booking

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
08:00 - 16:00
Svarprosent: 30%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Booking avatar


Lokasjon

Enebakkveien 625, 1404 Siggerud, Norge

Fra 11 400 kr inkl. servering