Om Stammen Café

Midt i Trondheim sentrum kan du reservere din helt egen café - egnet til både møtevirksomhet, selskap og arrangement. Vi er et sted som kun serverer vegansk mat og det meste av våre ingredienser, samt drikke, er økologiske. Stammen Café & Bar er lokalisert på Hospitalløkka, 300 meter vest for Prinsenkrysset. Her har vi tre sofagrupper, ti bord og sitteplasser til 40 personer, med mulighet for å legge til rette for flere om ønskelig. Miljøvennlig mat. Med scene og projektor, er vår café ypperlig for kurs og møtevirksomhet. På dagtid er det mulig å booke hele lokalet for seg selv, og vi kan tilby varm lunsj, kaffe/te, økologisk brus og saft. Vi kan tilby treretters middag til 300 kr, eller buffet med litt forskjellige retter, til 350 kr. Det går an å bestille de forskjellige rettene hver for seg og. For kun forretten: 100 kr Kun hovedretten: 200 kr Kun desserten: 60 kr Vi kan være fleksible når det kommer til frokost, lunsj og middag skreddersydd til deres selskap eller det er mulig å booke lokalet med kjøkken og stå for matlagingen selv (så lenge maten er vegetarisk). Alternativt kan vi også tilby catering om dere skal befinne dere et annet sted. Ved medbrakt mat ligger et tillegg på 500 kr, samt at har vi en non-policy på kjøtt, så den medbrakte maten må isåfall være vegetarisk. Vi har ikke lov til å tillate medbrakt alkohol i våre lokaler. Åpningstider - Vi har varierende åpningstider ettersom vi er et sted med mange ulike arrangementer. Ta kontakt for å få vite mer! Det vil ofte være gode muligheter for å booke hele café-en til lukkede lag, seminar eller styremøter, både i helger og på hverdager. Mellom slutten av juni til midten av august holder vi stengt så da vil det være mulig å booke lokalet til private arrangement når det måtte være. Vi har en scene med mikrofon og PA-anlegg, samt et piano og en gitar, noe det kan bli god stemning av! Velkommen! :) Pris for leie av lokalet: 4000 kr Hvis man kjøper hovedrett (eller minimum 200 kr per person) til minst 20 personer, blir det halv pris for leie av lokalet.

 


Kapasitet

40
Sitteplasser
60
Ståplasser
40
Langbord / Styrebord
-
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Scene
 • Parkering
 • Uteområde
 • Selvbetjent kjøkken


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


7 Omtaler

Anne B. avatar
Anne B.
21.11.2023
Imøtekommende og løsnings orientert. Vi
Imøtekommende og løsnings orientert. Vi ble veldig godt tatt i mot og fikk nydelig mat. Tusen takk for oss, vi kommer gjerne tilbake:)

Bobbie R. avatar
Bobbie R.
17.04.2023
God kommunikasjon ved arrangement planlegging.
God kommunikasjon ved arrangement planlegging. Veldig hjelpsom og trivelige ansatte! Veldig fornøyd og takknemlig for at vi fikk holde minnestund her.

Enny B. avatar
Enny B.
17.10.2022
Maksimal stemning for en rimelig penge!
Vi leide Stammen til et arrangement for storproduksjonen, hvor formålet var at medlemmene skulle bli bedre kjent med hverandre. Om vi ble godt kjent! Stammen har en veldig koselig og avslappet atmosfære og supertrivelige ansatte. De ansatte var veldig samarbeidsvillige og tålmodige, selv med en utadvendt gjeng som oss. Den lille scenen i lokalet gjorde det enkelt drive underholdning og skape god stemning. Vi vil anbefale Stammen på det varmeste, og leier gjerne igjen ved en senere anledning ❤️ Undertegnet, Psykologirevyen ved NTNU Dragvoll

Fride E. avatar
Fride E.
10.06.2022
Koselig lokale og utmerket service
Koselig lokale og utmerket service før, under og etter 😄

Kristin B. avatar
Kristin B.
01.10.2018
Koselig lokale og hyggelig personale
Stammen Café er et veldig fint lokale, som egner seg godt til ulike typer arrangementer. Vi hadde en konsert der med påfølgende buffet og var veldig fornøyd med lokalet, utstyret (scene, lydutstyr, tilgang til lydmann) og maten. Kontakten med de som driver Stammen var også veldig god, de svarte raskt og var behjelpelige med å etterkomme ulike ønsker.

Peter Ø. avatar
Peter Ø.
04.09.2018
Meget fornøyd leietaker
Meget koselig kafe, svært behjelpelige eiere som gjør sitt for at leietakere skal få en flott opplevelse :)

Tove A. avatar
Tove A.
16.09.2017
God mat, hyggelig betjening og
God mat, hyggelig betjening og god atmosfære.


Utleier er Ranita

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Ranita avatar


Lokasjon

Kongens gate 55, 7012 Trondheim, Norge

Fra 4 000 kr lokalleie
7