Den første etterkrigstida og 1950- og delvis 1960-tallet var storhetstida for Skogheim – og alle andre forsamlingslokaler i landsdelen. Det var et allsidig kulturhus med en rekke aktiviteter: alt fra dansefester, kino og skolens juletrefest til kristen påskeleir og sangerstevner. Skogheim leies også i dag ut som et selskapslokale. Forsamlingslokale fra Garli i Soknedal. Bygd av lafteplank på dugnad på 1930-tallet. Det var skolekretsen (Skogen-/Løkli krets), som sto bak oppsettingen. Forsamlingshuset sto ferdig gjenreist i friluftsmuseet på Sverresborg i 2012.

Om Sverresborg Museum

Selskap i historiske omgivelser På Sverresborg Trøndelag Folkemuseum kan du sammen med oss, og vår restauratør Borgstua, skape en helt unik opplevelse for dine gjester.​Sverresborg er en unik arena for selskap, kreative møter, og mindre eller større arrangementer for både små og store grupper. Vi ønsker å formidle den gode historien med godt vertskap og eksepsjonelle matopplevelser. Fra det helt enkle og rustikke til eksklusive middager. Vi planlegger og gjennomfører ditt event basert på dine ønsker og behov.


Kapasitet

90
Sitteplasser
-
Ståplasser
90
Hesteskoformasjon
90
Langbord / Styrebord
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Scene
  • Dansegulv
  • Parkering


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


2 Omtaler

Fiona A. avatar
Fiona A.
23.10.2023
Bursdagfeiring i Borgrommet
Fantastisk god oppfølging og gjennomføring fra start til slutt! Ingenting var for mye å be om, lokalet var nydelig, det var fantastisk god mat, flinke servitører, alt var perfekt. Anbefales på det sterkeste!!

Eli R. avatar
Eli R.
28.01.2023
Minnestund på Sverresborg museum-Borgrommet.
Vi hadde minnestund på Sverresborg museum- Borgrommet. Vi var ca 45 stk. vi bestilte koldtbord. Maten var nydelig. De ansatte var blide og veldig hjelpsom.


Andre rom i utleiestedet


Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Sverresborg Alle 13, 7020 Trondheim, Norge

Fra 7 350 kr inkl. servering