Opplev Sky Bar i 11. etasje på Tårnet Kulturarena, med fantastiske lokaler og panoramautsikt over hele Oslo. Denne eksklusive baren ligger hele 70 meter over bakkeplan og har kapasitet til å huse 130 gjester. Fasiliteter og atmosfære: - Panoramautsikt: Nyt en spektakulær utsikt over Oslo i alle retninger. - Moderne fasiliteter: Lokalet er utstyrt med toppmoderne lydanlegg, permanent bar og avansert teknisk utstyr for lyd og bilde. - Stor kapasitet: Sky Bar kan huse opptil 130 gjester, perfekt for både formelle og uformelle arrangementer. Ideelt for ulike arrangementer: - Formelle middager: Skap en elegant atmosfære for dine formelle middager med utsikt over byen. - Seminarer og konferanser: Moderne fasiliteter gjør det ideelt for seminarer, konferanser og andre faglige sammenkomster. - Festlige sammenkomster: Perfekt for private fester, bursdager og andre feiringer. Fleksible utleiemuligheter: 11. etasje kan leies separat eller i kombinasjon med 10. etasje, som er koblet sammen via en innvendig trapp. Dette gir fleksibilitet for større arrangementer som trenger ekstra plass og variasjon i oppsettet. Book Sky Bar i 11. etasje på Tårnet Kulturarena for ditt neste arrangement og gi dine gjester en uforglemmelig opplevelse med utsikt over Oslo. Kontakt oss i dag for mer informasjon og tilbud for leie av én eller begge etasjene.

Om Tårnet Kulturarena

Endelig har Oslo fått en ny, permanent kulturarena med kapasitet til å huse opptil 8 000 gjester. Tårnet er den perfekte lokasjonen for en rekke arrangementer, fra intime sammenkomster til store festivaler. Vi kan arrangere alt fra: - Konferanser og seminarer - Bursdager og bryllupsfester - Kulturarrangementer og sportsarrangementer - Temafester og jubileer - Firmafester og julebord - Nyttårsfester og bedriftsmiddager - Nattklubb-arrangementer og kick-off - Konserter, festivaler og messer Fantastiske fasiliteter: - Stor kapasitet: Rommer opptil 8 000 gjester, ideelt for både store og små arrangementer. - Utsøkt mat og drikke: Vi tilbyr førsteklasses bevertning etter behov. Vennligst merk at medbragt mat og drikke ikke er tillatt. - Moderne utstyr: Tårnet er utstyrt med toppmoderne lyd-, lys- og sceneteknologi for å sikre en uforglemmelig opplevelse. Regler og begrensninger: - Aldersgrense: For private arrangementer er aldersgrensen 25 år for booking. - Kreativ frihet: Kun fantasien setter grensene for hva vi kan gjøre med vår nye venue. Planlegg ditt neste arrangement på Tårnet, Oslos nye kulturarena. Kontakt oss i dag for mer informasjon og booking, og la oss hjelpe deg med å skape et spektakulært arrangement.


Kapasitet

110
Sitteplasser
130
Ståplasser
110
Kino / Konferanseformasjon
70
Klasseromformasjon
150 m²
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Videokonferansesystem
 • Projektor / TV
 • WiFi
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Scene
 • Dansegulv
 • Parkering
 • Uteområde


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


3 Omtaler

Erik W. avatar
Erik W.
26.02.2024
Bra sted!
Meget god mat, veldig hyggelig betjening, god stemning. Kommer igjen neste år

Eline E. avatar
Eline E.
01.08.2022
Fantastisk
Vi feiret vårt bryllup i 10 og 11 etasje i Tårnet og hadde en helt fantastisk feiring. Lokalet er unikt, vakkert og høytidelig. Vi hadde hele veien en god kommunikasjon med verten Caroline. Alt i alt 10/10. Tusen takk for fantastisk service og hjelp til å gjøre dagen helt spesiell.

Marius K. avatar
Marius K.
11.07.2022
Helt fantastisk
Veldig kult lokal. Vår vertinne Mari fiksa absolutt alt helt rått. Å en Super bra service av alle de ansatte der... veldig veldig hyggelig folk.Utleier er Booking

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 80%
Svartid: Noen få dager eller mer
Booking avatar


Lokasjon

Kabelgata 51, 0581 Oslo, Norge

Fra 21 875 kr lokalleie