For de virkelig store anledningene, ønsker vi deg velkommen inn til "The World" - en verden av miniflasker og storslått eleganse. Skap en kveld for historien, i museets største konferanserom med egen scene og middagsservering til hele 60 personer! Nyt den fasjonable stemningen i Festsalen under museets unike og lekne lysekrone, bestående av Absolut Vodka-flasker! Festsalen dekker de behovene en perfekt kveld krever - med egen scene, audiovisuelle fasiliteter og Bose lydanlegg. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det arrangeres bryllup, konfirmasjon, bedriftsmiddag, private selskaper eller mingle-middager her. Etter et måltid i verdensklasse, kan vi for eksempel med vår egen hus-DJ forvandle salen om til ditt eget private utested, og hvor Coctailbaren er deres for anledningen!

Om The Mini Bottle Gallery

Verdens største småflaskesamling eid av Christian Ringnes. Norges mest unike museum og selskapslokaler midt i hjertet av Oslo sentrum! Michelin kvalitet levert av vår gode nabo Statholdergaarden. The Mini Bottle Gallery kan bookes for private eventer, julebord, bryllup, møter og konferanser. Vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement! Åpningstider: After Work på fredager fra kl. 16.00-21.00 Lørdager og søndager kl. 12.00-16.00 Du kan alltid booke våre selskapslokaler utenom åpningstidene. -Lokalleien beløper seg som følgende- (minimum 2900,- /10 pers) 290,- pr. pers. for de første 30 stk 225,- pr. pers. for de neste 40 stk 205,- pr. pers. for de neste 60 stk 175,- pr. pers for de neste 100 stk


Kapasitet

90
Sitteplasser
110
Ståplasser
50
Klasseromformasjon
50
Rundbord
50
Langbord / Styrebord
90
Kino / Konferanseformasjon
45
Hesteskoformasjon
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • Projektor / TV
  • WiFi
  • Lysanlegg

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Scene
  • Dansegulv


Priser

Ukedager

onsdager, torsdager, fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


14 Omtaler

Kjersti S. avatar
Kjersti S.
15.08.2022
Kjetil 60 års lag
Veldig bra sted service og mat fantastisk. Flaskemuseet var riktig gøy og artig video snutt av Ringnes som byr på seg selv😄

Ingrid H. avatar
Ingrid H.
18.11.2019
Flott kveld!
Vi hadde en veldig fin opplevelse! Synes det var litt mye "press" på drikke under middagen, men dette kunne vi selvsagt ha avklart før vi kom. Tror alle var veldig fornøyd!

Grete V. avatar
Grete V.
28.09.2018
Miniflaskemuseet
Hele gruppen var kjempefornøyd både med omvisningen i museet og perfekt mat

Tore J. avatar
Tore J.
05.02.2018
The Minibottle Galleri - en messe verdt, og litt til!
En strålende og unik opplevelse. Flott, elegant ramme, hyggelig betjening og så god service og strålende god mat.

Anne A. avatar
Anne A.
23.01.2017
Mini botle museum
We had a very nice time and a very interesting tour.

Hanne C. avatar
Hanne C.
20.01.2017
Veldig fornøyd!

Gry F. avatar
Gry F.
08.11.2016
Vellykket flaskefest
Veldig god oppfølging og hjelp i forkant av arrangementet, og proff gjennomføring. Har ingenting å klage på- anbefaler gjerne til andre

Endre B. avatar
Endre B.
01.08.2016
God mat, god service og enestående ramme rundt arrangementet.
Jeg brukte The Mini Bottle Gallery til min 40-årsdag. Jeg fikk masse positive tilbakemeldinger fra gjestene. Stedet tilbyr noe "mer" enn bare et lokale, slik at det blir en "happening". Dessuten tilbyr de meget god mat og service. Til neste gang håper jeg de har byttet ut lydanlegget til noe med litt mer trykk/bass, for dem som vil danse litt.

Vibecke H. avatar
Vibecke H.
10.06.2016
Midt i blinken
Vi hadde behov for møterom til et internseminar for 11 personer. Ved en ren tilfeldighet kom vi over dette stedet. Perfekt beliggenhet og størrelsen på møterommet var akkurat passe. Ingen hadde vært der før og vi hadde vel ikke for store forventninger. Men, der ble vi overrasket! Fra vi kom til vi gikk ble vi tatt godt vare på av serviceinnstilte medarbeidere. Møterommet var luftig og fint, alt det tekniske virket. Kaffe, frukt og vann var på plass. Lunsjen var i en klasse for seg selv! Omvisningen på museet var artig Dette stedet er en liten perle!

Liv E. avatar
Liv E.
26.03.2016
bryllup
kjempefint lokale, burde absolutt sjekkes ut. Spennende detaljer over alt, og kreves nesten ingen egen pynt :)

Vidar N. avatar
Vidar N.
13.03.2016
Fantastisk sted og service
En strålende kveld på et fantastisk sted, med veldig god mat og godt drikke. Flott opplegg og god service.

Svein T. avatar
Svein T.
29.01.2016
Meget godt møtelokale
Meget velfungerende møterom, høyt under taket og god romfølelse. Flott å kunne bruke resten av museet som pauseareal med artige utstillinger. Svært hyggelig betjening og uvanlig velsmakende lunsj (levert fra naboen, som er Statholdergaarden). Anbefales!

Anne avatar
Anne
19.01.2016
Morsomme og flotte lokaler og fantastisk god mat!
Vi hadde en kjempefin kveld på Mini Bottle Gallery. Kjempebra guide i et veldig morsomt og eksentrisk småflaskemuseum, og fantastisk god middag i flotte lokaler. En flott ramme rundt et julebord for ca 30 personer for vår del.

Svein T. avatar
Svein T.
05.01.2016
Meget godt møtelokale
Meget velfungerende møterom, høyt under taket og god romfølelse. Flott å kunne bruke resten av museet som pauseareal med artige utstillinger. Svært hyggelig betjening og uvanlig velsmakende lunsj (levert fra naboen, som er Statholdergaarden). Anbefales!Utleier er Post

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Post avatar


Lokasjon

Kirkegata 10, 0153 Oslo, Norge

Fra 7 900 kr inkl. servering
14