Festsalen er Tinfabrikkens største rom. Dette er et hyggelig og ekstravagant lokale for opp til 40 personer rundt bord, med stoler, bord, bestikk, tallerkener, kopper og glass. Her er tilgang til kjøkken og uteområde. Det er prosjektor og lerret. Med i leien følger også mulighet for å anvende kontoret til "Merkantil direktør". Tinfabrikken er vernet av byantikvaren, og også Festsalen og de tilstøtende kontorene i første etasje er vernet. Her finner du en rekke originale gjenstander fra husets første velmaktsdager: innbygde sofaer, skjulte skap og trapper, originale møbler, matter og lamper. En arkitektonisk perle fra en svunnen tid, tegnet av arkitekt Eilert Smith. Legg en deilig dose historie til ditt arrangement! – Livemusikk, konferansier, historisk vert etc. kan bookes etter avtale.

Om Tinfabrikken

Tinfabrikken ligger sentralt i Stavanger Øst, like ved Ostehuset og Tou Scene – et moderne og attraktivt område for selskap og jobbmøter. Tinfabrikken – "Det grønne huset" – er fra 1920-tallet, tegnet av arkitekt Eilert Smith og bygget av familien Kavli. Huset var administrasjonsbygget til Stavanger Tinfabrik AS, og det er tydelig at mye penger ble brukt på byggekvalitet. Det grønne administrasjonsbygget er det eneste som står igjen etter et industrieventyr som varte i nesten hundre år. Nå er huset overtatt av folk som arbeider innen musikk, kunst, kultur og tilstøtende bransjer – som igjen skal skape ny historie og nye eventyr. Her kan du virkelig får en autentisk historisk ramme rundt ditt arrangement. Og det er kort vei til livemusikken – om du ønsker. Til leie i huset finner du Festsalen, Direksjonsrommet, to øvingsrom / studio, samt flere kontorer. Ta kontakt for spørsmål vedr. fast kontor. Tinfabrikken er eid av Stavanger kommune (pr 2023) – og drives av Stavanger Tinfabrik AS. Lokalene leies ut i hverdager og helger til ulike arrangmenter møter, kurs/ konferanser, årsmøter, minnestunder osv.

I Tinfabrikken kan du ha med egen mat og drikke. Det er ikke mulig å arrangere "en vanlig fest" hos oss. Lokalet har et greit innredet kjøkken, med kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr, kaffetrakter, vannkoker og bestikk, tallerkener og glass til 60 personer. Det er parkeringsmuligheter flere steder på Storhaug, men pga. stor byggeaktivitet på nærliggende område, ta kontakt med daglig leder for avklaring om hvordan parkering kan gjøres.


Kapasitet

40
Sitteplasser
55
Ståplasser
35
Kino / Konferanseformasjon
40
Rundbord
30
Hesteskoformasjon
30
Langbord / Styrebord
45 m²
Areal

Teknisk utstyr

 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt drikke
 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

 • Chambre séparée
 • Uteområde
 • Selvbetjent kjøkken


Priser

Ukedager

fredager


Tilleggstjenester

 • Lydsystem2000kr


2 Omtaler

Terje S. avatar
Terje S.
10.06.2024
Akkurat plass til 26stk når mat.
Blir ekstra fint når nabobygg blir ferdig

Trond L. avatar
Trond L.
22.10.2023
Tinfabrikken - Direksjonsrpmmet kan anbeles!
Triveleg rom til arrangementet. God service, hyggeleg dagleg leiar.Utleier er Kjellinge

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Kjellinge avatar


Lokasjon

Ryfylkegata 45, 4014 Stavanger, Norge

Fra 3 500 kr lokalleie