Deaktivert

Chambre Séparée

Verite Wine & Cocktail Lounge Aker Brygge

Om Verite Wine & Cocktail Lounge Aker Brygge

Er du klar for noe nytt, noe fresht som tar deg til storbyer som London og New York? Et sted hvor du kan nyte et godt glass vin servert av kunnskapsrike sommellier, drikke fantastiske cocktails som du ikke trenger å være en bartender for å forstå ingredienslisten? NYHET! Vèritè har blitt Gastrobar! Med nytt kjøkken kan vi nå tilby våre gjester en gastronomisk smaksopplevelse med mat og drikke i kombinasjon. Med smaker trygt forankret i det franske kjøkken og med inspirasjon fra andre land rundt middelhavet har vi tryllet fram noen lekre retter. Vi har fortsatt et godt utvalg i spekemat og modne oster, småretter som passer godt dersom du bare er litt sulten og selvsagt retter som passer godt som middag. For grupper så setter vi gjerne sammen ulike løsninger, og for større menyer setter vi gjerne løsninger i form av buffeter eller retter man kan dele rundt bordet, hyggelig og sosialt. Vårt Chambre Sèparèe 2.etg, har blitt renovert og kapasiteten utvidet! Nå kan vi ta imot 50 gjester til dekket middag, 60 gjester til uformelle sammenkomster. For privat visning eller andre detaljer, hører vi mer enn gjerne fra deg!


Kapasitet

40
Sitteplasser
60
Ståplasser
40
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Parkering
 • Uteområde

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi
 • Projektor / TV


4 Omtaler

Trygve H. avatar
Trygve H.
15.06.2017
Perfekt lokale
Veldig bra lokale hvor man fikk være alene. Tapasen som ble servert var helt grei, men dessverre lite smak og ikke veldig spennende. Men bortsett fra det, ble kvelden helt perfekt!

Stian L. avatar
Stian L.
26.09.2016
Veldig god service i et veldig fint lokale
Jeg hadde på forhånd bestilt og gjort klar en pakkeløsning med utestedet. Det leverte akkurat som avtalt og servicen fra servitørene var veldig bra. Jeg kan uten tvil anbefale dette stedet videre og jeg vil helt klart bruke stedet og deres tjenester igjen.

Karl Einar avatar
Karl Einar
29.06.2016
Flotte lokaler sentralt på Aker Brygge
Jeg benyttet meg av lokalet ifb med bursdagsfeiring. Jeg opplevde god dialog, god bistand og fleksibilitet i forkant av arrangementet samt profesjonell og veldig hyggelig gjennomføring underveis. Alt fungerte utmerket. Eneste lille minus var at på en varm sommerdag ble lokalet noe varmt til tider, men muligheten for gjestene lufte seg på uteserveringen gjorde at dette løste seg veldig greit. Kan absolutt anbefales til lag mellom 20 og 50 personer.

Anna B. avatar
Anna B.
30.05.2016
Super service og fine lokaler
Benyttet meg av lokalet i anledning min bursdag. Utrolig dyktig og service innstilt personal. Veldig god fingermat ble servert. Eneste jeg kunne tenkt meg annerledes var selve serveringen av maten, hvor jeg kunne tenkt meg en liten tallerken og bestikk. (Dette spurte jeg ikke om, så er mye mulig dette kunne vært fikset der og da. Fikk små servietter til å legge maten på som fungerte greit nok).


Utleier er Hello

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 70%
Svartid: Noen få dager eller mer
Hello avatar

Lokalet er

 • Skjermet / lukket område

Lokasjon

Grundingen 3, 0250 Oslo, Norge