Om Vika Kino

Vika Kino er lokalisert i umiddelbar nærhet til Sentrum, Aker Brygge og Nasjonalteateret, og er perfekt for ditt neste kurs eller konferanse. Med toppmoderne fasiliteter og sentral beliggenhet, tilbyr vi en førsteklasses opplevelse for alle typer arrangementer. Hvorfor velge Vika Kino? - Sentralt plassert: Enkel tilgang til Sentrum, Aker Brygge og Nasjonalteateret. - Førsteklasses komfort: God sittekomfort og fantastisk lyd- og bildekvalitet sikrer fullt fokus for alle deltagere. - Sosialisering: Lokalene er godt egnet for samling og sosialisering med profesjonell bevertning. Perfekt for: - Konferanser og seminarer - Foredrag og presentasjoner - Sosiale sammenkomster og nettverksbygging Er du interessert i å leie en kino for din neste konferanse? Ta kontakt med oss for en unik og minneverdig opplevelse på Vika Kino.

Hovedtidspunkt og det mest ønskelige er innenfor klokken 0800-16.00. Det er fullt mulig å leie lenger enn dette. Da mot tillegg i prisene.


Kapasitet

292
Sitteplasser
-
Ståplasser
292
Kino / Konferanseformasjon
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering


Priser

Ukedager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


1 Omtale

Mette S. avatar
Mette S.
18.04.2024
Meget bra
Arrangementet fungerte veldig bra totalt sett, ekstra ros til Aima, Nicolai og Daniel for flott service. Dessverre fungerte minglingen ikke så bra. Logistikken var elendig, så når gjestene kom ned i kjelleren var maten ikke klar og ingen drikke var servert (vi hade bedt dem om å forberede 10-15 øl, og glass med hvitt og rødt vin), så det ble lang kø og mye venting. Maten var for så vidt god, men det var veldig små tapas, og alt for lite mat (en skive agurk med en tynn laksestrimle eller lignende er ikke nok etter en hel dag med konferanse), så vi måtte be om å få popcorn i tillegg. De ansatte var sannsynligvis ikke vant til å servere i store samlinger, så det ble stress og alt tok veldig lang tid. Men lokalet var fantastisk bra, og servicen frem til minglingen likeså!


Utleier er Hakon

12 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Hakon avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Ruseløkkveien 14, 0251 Oslo, Norge

Fra 9 000 kr lokalleie