Villa Grande med Den Engelske Hagen

Villa Grande

Med stor herskapelig hage egner Villa Grande seg også til store selskaper! Vi har lang erfaring med en rekke ulike selskaper. Se underoverskifter for mer informasjon om det å arrangere større selskaper på Villa Grande. BRYLLUP Vi arrangerer mange bryllup på Villa Grande hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Videre har satt sammen en bryllupspakke som gjør det enkelt for å beregne kostnader og budsjett. BRYLLUPSPAKKE ● 3-retters middag ● 4 -8 gl vin til maten ● Bryllupspakke ● Kaffe og avec ● Fri bar Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- inkl. mva for bryllupspakke med fri bar uten brennevin. Leie kommer i tillegg, kr. 15 000. Ved ønske om telt i den engelske hage påløper det en telt leie på kr 450,- per kuvert som da inkluderer rigg av telt og bordoppdekking. JULEBORD Villa Grande Selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske. SOMMERFEST Med en herskapelig og skjermet hage, egner Villa Grande seg perfekt til sommerfesten. Vi setter opp telt etter gjesteantall opptil 500 gjester. Vi er i nær tilknytting til parken på Huk så om man ønsker å gjøre mest ut av sommerfesten kan man ankomme med båt. Med så stor plass er det enkelt å stelle i stand konkurranser og underholdning utenom det vanlige. På Villa Grande vil man nyte sommerfesten i vakre omgivelser. Her er mulighetene mange og vi hjelper deg med planleggingen og utførelsen av arrangementet. MARKERINGER Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Villa Grande.

Om Villa Grande

Villa Grande er Oslo beste lokasjon for sommerfest eller bryllup! Villa Grande Selskapslokale ligger rett ved Huk på Bygdøy. Lokalet består av flere rom som kan leies og en herskapelig hage som gjør Villa Grande et enestående og det aller beste selskapslokalet for sommerarrangementer! Selskapslokalet kan leies til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, men vi kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer.

Alt av mat og drikke må bestilles gjennom Sult


Kapasitet

500
Sitteplasser
1000
Ståplasser
350
Rundbord
500
Langbord / Styrebord
-
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi
 • Lysanlegg

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Scene
 • Dansegulv
 • Parkering
 • Uteområde
 • Barnevennlig
 • Terrasse


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

Ukedager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


Tilleggstjenester

 • Møtepakke med lunsj450kr
  Inkluderer frukt, kaffe/te, lunsjbuffet, drikke til lunsj, kake/bakeverk i en pause, projektor, lerret.


3 Omtaler

Jan A. avatar
Jan A.
11.09.2018
Vellykket konfirmasjonsfeiring på Villa Grande
Vi hadde konfirmasjon for vår sønn på Villa Grande sist søndag. 34 gjester var innbudt. Vi er meget godt fornøyd med hvordan Christian og hans team tilrettela for oss. En meget god opplevelse. Hovmester var helt fantastisk så alt var på stell. Vi bruker gjerne stedet igjen ved en senere anledning og gir vår beste anbefaling til andre. Jan Aa.Sollid-Hansen

Nina B. avatar
Nina B.
31.08.2018
Sommerseminar - Helseavdelingen, Fylkesmannen i Oslo og Akershus
Vi var svært fornøyd med hele arrangementet. Flotte omgivelser, god mat og i tillegg i historiske omgivelser. Flott foredrag av Guri Hjeltnes. Kan anbefales!

Geir M. avatar
Geir M.
12.09.2016
Villa Grande konfirmasjon
Veldig fornøyd både gjennom booking og bestillingsprosessen samt gjennomføringen av arrangementet. Serviceinnstilte, hyggelige og imøtekommende personale og et staselig og hyggelig lokale med fine omgivelser. Mindre kommentar relatert til utvalg av drikke (noe begrenset med mineralvann) og det kunne vært satt ut flere vannkarafler på bordet. Men i det store og det hele er vi MEGET godt fornøyd og nøler ikke med å anbefale dette til andre for tilsvarende arrangement (konfirmasjon for oss).


Utleier er Booking

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 70%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Booking avatar


Lokasjon

Huk Aveny 56, Oslo, Norge

Fra 5 000 kr lokalleie