Deaktivert

Om 657 Oslo

657 Oslo er et av Oslos mest innovative hus for coworking og gründervirksomhet. Vi er stolte av å kunne tilby et eventlokale med historiske tradisjoner (huset har tidligere fungert som bryggeri, pølsemakeri og høyskole), kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Byggets innbydende innredning, kombinert med kreative og funksjonelle romløsninger, skaper et eventlokale som passer til alle typer bedriftsarrangementer som workshops, lanseringer, byrådsforhandlinger, utstillinger, konferanser og mye mer. I kombinasjon med de parallelle rommene har man god plass til å servere mat og sette opp en lounge. Vår aktuelle kompetanse innen innovasjon og kommunikasjon deles gjerne når du leier våre lokaler. Vi tilbyr alt fra workshops til korte inspirerende foredrag. Ta kontakt for forslag fra oss!


Kapasitet

6
Sitteplasser
-
Ståplasser
6
Langbord / Styrebord
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • Projektor / TV
  • WiFi
  • Lysanlegg


12 Omtaler

Rikke H. avatar
Rikke H.
10.12.2023
Veldig bra!
Vi var superfornøyde med lokalet, oppfølgingen i forkant og i etterkant! Skikkelig bra sted og hyggelig vertsskap.

Nikoline B. avatar
Nikoline B.
04.12.2023
Julebord
Vi hadde julebord her, utrolig koselig lokale og helt super kundeservice! Veldig fint sted å ha et litt nedpå julebord med gode kolleger. God plass til 60 pers +

Sandrine Q. avatar
Sandrine Q.
21.06.2023
Jobb sommerfest
Hyggelig lokaler med uteområde som var perfekt til sommerværet vi fikk den kvelden. Det ble også masse dans inne. Veldig snille og hjelpsomme vakter som hjalp underveis.

Ane N. avatar
Ane N.
09.05.2023
Hei, Vi feiret en 50
Hei, Vi feiret en 50 årsdag for 70. Lokalene var hyggelige og var perfekte for oss. Middag og dansing i Hallen, konsert og mingling i loungen og foajeen fungerte veldig bra. Vi fikk virkelig god hjelp under arrangementet til rydding og organisering, og kan anbefale 657 for andre som skal ha et arrangement.

Jorun Ø. avatar
Jorun Ø.
23.01.2023
Kjempefint festlokale. Litt dårlig akustikk,
Kjempefint festlokale. Litt dårlig akustikk, men alt i alt veldig fornøyd. Anbefales!

Maren L. avatar
Maren L.
26.10.2021
Bra lokale og god service!
Vi leide lokalet for et arrangement med jobben på ca. 45 personer. Lokalet passet veldig godt og vi hadde tilgang til alt vi trengte. God service, de ansatte er veldig hjelpsomme og svarer fort!

Stian B. avatar
Stian B.
23.09.2019
Fint lokale og hyggelig og hjelpsomme utleiere

Vivi a. avatar
Vivi a.
29.11.2017
Veldig fornøyd!!

Monica C. avatar
Monica C.
11.09.2017
møterom
Marie var veldig hjelpsom. Hyggelig å komme dit. Det er litt kort ledning på rommet så det var vanskelig å bruke pc og koble til TV. Og det er litt kjedelig når man bestiller lunsj at det kommer noe annet. Det burde tas med Baker Hansen. De kan ikke gjøre om på bestilling uten å spørre om det er ok først. Så lunsjen ble litt redusert. I tillegg er det greit når man bestiller mineralvann at det er kaldt når det kommer til rommet. Ellers bra opplevelse.

Romina L. avatar
Romina L.
13.06.2016
Sommerfest for jobben
Vi booked lokalet første helgen i Juni for sommerfest. Totalt var vi litt under 50 stk, Hadde god plass, bord og stoler var satt opp slik vi ønsket og sofaer flyttet til de mindre rommene. God kommunikasjon gjennom med utleiger, og god hjelp av vaktene som var med oss den kvelden. Var heldig med været, så vi kunne bruke uteplassen, sette ut bord og stoler selv. Eneste her var at det var endel knust glass og mye sneiper på uteområdet, endte opp med å rydde endel av dette selv. Dette kunne gjerne ha sett mye freshere ut. Ellers så var vi ganske fornøyd med lokalet. Grillsjefen hadde god plass til å sette opp utenfor. anbefales ! http://www.grillsjefen.no/

Lise P. avatar
Lise P.
04.01.2016
Fint sted og hyggelige folk
Vi hadde en stor visning og middag her, som ble veldig vellykket. Vi fikk veldig god service av de som jobbet der, og frie tøyler til å gjøre om lokalet slik vi ville. Lokalet gir en vakker ramme, uansett hvordan man velger å innrede det. Kan absolutt anbefale dette stedet!

Lise P. avatar
Lise P.
04.01.2016
Fint sted og hyggelige folk
Vi hadde en stor visning og middag her, som ble veldig vellykket. Vi fikk veldig god service av de som jobbet der, og frie tøyler til å gjøre om lokalet slik vi ville. Lokalet gir en vakker ramme, uansett hvordan man velger å innrede det. Kan absolutt anbefale dette stedet!Utleier er Ingvild

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 50%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Ingvild avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Fredensborgveien 22, 0177 Oslo, Norge