Trine Hattestad salen

Bislett stadion

Om Bislett stadion

Historiske Bislett stadion ligger sentralt plassert midt i Oslo. Her har du en fantastisk atmosfære og uendelige muligheter til ditt arrangement. Trine Hattestad salen har plass til inntil 60 personer. I tillegg kan det leies 4 separate møterom/grupperom.

Vi tilbyr Kaffe/Te etter avtale


Kapasitet

60
Sitteplasser
-
Ståplasser
60
Kino / Konferanseformasjon
30
Klasseromformasjon
-
Areal

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig

Teknisk utstyr

  • Flipchart/whiteboard
  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

Ukedager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


5 Omtaler

Jon W. avatar
Jon W.
08.10.2018
Tomt lerret for fest
Vi hadde en flott bryllupsfeiring i SebCoe. Med hvite vegger og grått linoleumsgulv, er det ingen forstyrrende element når det skal pyntes. Pluss for store terrasser ut mot stadion. Vi hadde 82 til middag, det var god plass til alle. Merk at det ikke finnes muligheter for oppvarming av mat, det må komme fra catering. Alright med et sted der man både kan ta med mat og drikke. Litt utfordrende å laste av og på biler, siden det er skiltet full stopp i gaten utenfor, for øvrig; fullt score!

Maja M. avatar
Maja M.
08.08.2018
Bryllup

Marius B. avatar
Marius B.
06.04.2018
Flott utiskt, fint rom - ingen service
Bislett har stort potensiale med sine konferanserom, men da trenger de å jobbe med driften. Sløve ansatte / vakter og lite tilgang på tekniske hjelpemidler (vi fikk ikke kabel til fremviser før etter lunsj....) i tillegg var det satt frem 3 flasker varmt vann (0,5) til 9 personer. Rommet og utsikten over Bislett stadion var fint og lyst og hvis noen virkelig hadde tatt tak i driften her så tror jeg dette kunne blitt veldig bra!

Trond H. avatar
Trond H.
04.12.2016
Topp gjør det selv lokale
Leide lokalet for julebord. Ca 100 personer med god plass og veldig egnet for denne type arrangementer. Topp beliggenhet. Her ordner du festen selv.

Kristoffer B. avatar
Kristoffer B.
20.05.2016
Vedr. leie av lokalene
Tusen takk for leie av lokaler hos Bislett Alliansen. Her er det flere personer som koordinerer og hjelper deg med å få brikkene til å falle på plass. Fikk lokalene kl 10.00 om morgenen samme dag festen skulle finne sted og hadde således god tid til å rigge fest. Lokalene fikk jeg beholde til kl 02.30. Vasking var inkludert. Her er det masse stoler og bord, runde og firkantet, i tillegg til blomstervaser, serveringsfat bestikk og glass. Kaffemaskin, kaffetraktere og kokeplate til å lagge nattmat. Lyskroner som angitt på bildene over. Duker kan du leie rett i nærheten. Vi ryddet nesten alt samme kveld, og fikk komme tilbake tidlig dagen etter for å ta resten. Gjestene var svært imponert over lokalene, to balkonger som man kan lufte seg på. Tipp topp tommelen opp!Utleier er Anders

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Anders avatar

Lokalet passer til

Lokalet er

  • Eget lokale

Lokasjon

Bislettgata 1, 0168 Oslo, Norge

Fra 5 500 kr lokalleie
5