Festsalen vår, med panoramautsikt over hele Voldsløkka, er det ideelle lokalet for en rekke arrangementer. Med plass til 50 sittende gjester er Festsalen perfekt for dåp, konfirmasjon, bursdager, større møter, kurs og andre arrangementer. Lokalet er også godt egnet for rolige, fysiske aktiviteter som yoga. Fasiliteter og Tilgjengelighet: - Fullt utstyrt kjøkken: Leie av Festsalen inkluderer tilgang til et komplett kjøkken, perfekt for tilberedning og servering av mat. - Foajé med mingleområde: En tilhørende foajé gir ekstra plass for mingling og sosialt samvær. - Toaletter og garderobe: Praktiske fasiliteter for dine gjester. Ideelt for Ulike Arrangementer: - Familiefeiringer: Dåp, konfirmasjon og bursdager. - Formelle samlinger: Større møter, kurs og konferanser. - Fysiske aktiviteter: Lokalet er ideelt for aktiviteter som yoga, med sin rolige atmosfære og romslige layout. Book Festsalen i Klubbhuset til Sagene Idrettsforening for ditt neste arrangement. Kontakt oss for mer informasjon og for å reservere lokalet. Vi ser frem til å hjelpe deg med å arrangere et vellykket og minneverdig event.

Om Sagene Idrettsforening

Velkommen til Klubbhuset til Sagene Idrettsforening ved Voldsløkka i Oslo Sentralt plassert bare 5 minutter gange fra busstoppene for linjene 54, 34 og 37, tilbyr vårt klubbhus en ideell beliggenhet for en rekke arrangementer. Vi har fire rom tilgjengelige for utleie: - Klubbstua: Perfekt for sosiale sammenkomster og mindre møter. - Festsalen: Ideell for større selskaper, feiringer og konferanser. - Møterommene Stjerna og Stripa: Varierende størrelse, godt egnet for kurs, mindre møter og aktiviteter som yogakurs. Fleksible Bruksområder: Våre lokaler kan tilpasses ulike behov, enten det er for kurs og konferanser, barnebursdager, selskaper eller andre aktiviteter. Vi sikrer at ditt arrangement passer inn i klubbens sosiale profil og verdier. Vilkår og Booking: - Aldersgrense: Vi har en aldersgrense på 25 år, men vurderer hvert enkelt arrangement individuelt. - Bookingfrist: Vi tar ikke imot bookinger senere enn to uker før arrangementsdato. For mer informasjon og for å booke lokalet til ditt neste arrangement, kontakt oss. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape et vellykket og minneverdig arrangement.

Leietakere av lokaler til selskap/fester må være fylt 25 år. Vi leier ikke ut lokaler til bursdager/fester for aldersgruppen 18- 24 år.


Kapasitet

50
Sitteplasser
-
Ståplasser
50
Rundbord
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt drikke
  • Kan ha medbrakt mat
  • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig
  • Uteområde
  • Barnevennlig
  • Selvbetjent kjøkken


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

  • Hus-/sikkerhetsvakt1500kr


7 Omtaler

Johannes G. avatar
Johannes G.
09.01.2023
Fine lokaler, grei lyd og
Fine lokaler, grei lyd og supert med prosjektor. Perfekt for en hyggelig kveld med mat, da kjøkkenet er i samme rom.

Cecilie S. avatar
Cecilie S.
18.12.2022
Anbefales
Leid i anledning fest. Lett å booke og god kommunikasjon med utleier, alt fungerte veldig fint. Bra lokale.

Sabine E. avatar
Sabine E.
21.11.2022
En vellykket dåp
Vi hadde en veldig fin dåpsfeiring på sagene idrettsforening. De har et stort, fint og rent lokale med alt man kan trenge. Pynt og mat tar man jo med selv. De som jobbet der var veldig behjelpelige og stilte opp dersom vi trengte noe. Tusen takk for god service. Takk til Elisabeth som hjalp oss med å booke og var tilgjengelig gjennom hele opplegget. Dette anbefales sterkt av oss.

Ola G. avatar
Ola G.
10.02.2020
Veldig bra!

Ellen K. avatar
Ellen K.
22.11.2019
Lokalet var langt fra klart
Lokalet var langt fra klart til avtalt tid.

Ina J. avatar
Ina J.
23.09.2019
Et veldig vellykket opplegg
Vi var veldig fornøyd med leie av lokalet ved Sagene idrettsforening. Veldig god service og veldig fine lokaler!Utleier er Elisabeth

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Under én time
Elisabeth avatar


Lokasjon

Stavangergata 32, 0467 Oslo, Norway

Fra 700 kr lokalleie
7