Deaktivert

Moderne lokale som normalt brukes til Kafe. Område med baristamaskin kan brukes til servering av mat. Tilhørende kjøkken kan betjene 100 personer. EKSEMPEL PÅ PRIS SOM INKLUDERER: -Kafe m/ mesanine -Administrasjon (Innsjekk, opplåsing, utlevering av nøkler) -Lydanlegg (Grunnoppsett) -Opplæring, teknisk (Lyd, lys og skjerm, grunninnføring i bruk) -Renhold Grunnpakke (toalett, dagtid) -Renhold (Bord, gulv) -Renhold, (Tømme søppel) -Låsevakt (Påkrev etter kl 22.00) SUM 8 000 kr Leie av Kjøkken kommer i tillegg. I grunnprisen er rommet er innredet med rundbord. Vi er behjelpelig med tilpassing av rommet til ulike arrangement (langbord, hestesko, konferanse, møtesal). Vi er behjelpelig med å skaffe kokk, servering, catering. Kunde kan også ha medbrakt. NB! Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har bevilgning og ikke tillater bruk av alkohol i lokalene.

Om Credohuset

Credohuset er et bygg på 5000 kvm som huser ulike leietakere (Barne- og ungdomskole, kontorlokale, treningsenter, bibelskole, menighetslokale, TV-studio etc). Credohuset AS eies av Credokirken som også er den største leietakeren på bygget. Credokirken ønsker alle velkommen , uavhengig av personlighet og nasjonalitet. Credoservice AS organiserer utleie av konferansesal og lokale til ulike arrangement. Credoservice bistår med teknisk tilrettelegging (lyd, lys, bilde, streaming), catering og annen tilrettelegging for et vellykket arrangement i våre lokaler. NB! Vi har ikke skjenke eller salgsbevilgning av alkohol og tillater ikke medbrakt alkohol i våre lokaler.

For tiden er fire ulike lokaler som kan leies til ulike arrangement på Credohuset. Gå inn på det enkelte log lokale og les mer.


Kapasitet

150
Sitteplasser
180
Ståplasser
100
Langbord / Styrebord
80
Hesteskoformasjon
90
Rundbord
300 m²
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt mat
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig
  • Parkering


1 Omtale

Torsten M. avatar
Torsten M.
20.06.2022
Et flott ramme for min 50-årsdag
Dette var bra, god og hyggelig service. En liten scene og lydanlegg var akkurat det vi trengte til vår toastmaster. Toalettene til dette lokalet ser litt slitne ut, men vi fikk låne noen i tilstøtende område som var helt topp.Utleier er Ingun

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 80%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Ingun avatar


Lokasjon

Øvre Kråkenes 49, 5152 Bønes, Norge