Midt i Oslo sentrum finner du denne uoppdagede oasen av en utendørsservering. Folks bakgård ligger usjenert til i historiske omgivelser i Mangelsgården i Storgata. Omkranset av flere hundre år gamle trebygninger og sjarmerende rosebusker, byr bakgården på en lun og uformell atmosfære med kapasitet til rundt 300 sittende gjester. Perfekt for alle anledninger: - Sommerfester og slippfester: Nyt varme sommerkvelder i en sjarmerende setting. - Konfirmasjoner og bryllupsfester: Skap uforglemmelige minner i historiske omgivelser. - Kick-offs og firmarrangementer: Ideelt for å samle kolleger i en inspirerende atmosfære. - Konserter og foredrag: Vi sørger for scenerigg og lydanlegg etter behov. - Boklanseringer og markedsdager: Bakgården kan dekoreres på ulike vis for å møte dine spesifikke ønsker. Fasiliteter og muligheter: - Stor kapasitet: Plass til 300 sittende gjester, perfekt for både små og store arrangementer. - Historiske omgivelser: Opplev atmosfæren av 1700-tallets Oslo i fredede omgivelser. - Full servering: Utendørs bar med alle rettigheter. - Fleksible løsninger: Stor port ut mot Storgata gjør det egnet for både åpne og lukkede arrangementer. Service og atmosfære: Vår hyggelige og serviceinnstilte stab er løsningsorientert og vil gjøre sitt beste for at nettopp ditt arrangement blir en minneverdig suksess. Bakgården har beholdt sitt historiske preg fra 1700-tallet, og området ble fredet i 2009. Fra 2012 har det vært i bruk av allmenheten gjennom ulike serveringssteder, og er i dag en unik og sjelden perle i Oslo sentrum. Book ditt neste arrangement på Folks bakgård i Mangelsgården og opplev en unik kombinasjon av historisk sjarm og moderne fasiliteter. Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge et vellykket og minneverdig arrangement.

Om Folk

Velkommen til Folk i Storgata, Oslos hyggeligste bar med byens koseligste bakgård. Beliggende midt i hjertet av Oslo, tilbyr vi fleksible utleielokaler som er ideelle for en rekke arrangementer, inkludert bursdager, firmafester, boklanseringer, debattmøter, konserter og mye mer. Koselige lokaler, Folk i Storgata har en varm og innbydende atmosfære som passer perfekt for både små og store grupper. Våre lokaler kan tilpasses dine behov, med plass til ulike arrangementer. Vi har litt over 200 sitteplasser ute, og har godkjenning over 250 stående. Vi tilbyr moderne teknisk utstyr, inkludert lydsystemer, scenerigg og projektorer, for å sikre en vellykket gjennomføring av ditt event. Det utstyret vi ikke har på huset leier vi enkelt inn fra våre samarbeidspartnere; Ideelt for ulike arrangementer: - Bursdager: Feir din spesielle dag med venner og familie i en hyggelig setting. - Firmafester: Skap en minneverdig opplevelse for dine kolleger med god mat, drikke og underholdning. - Kulturelle arrangementer: Våre lokaler er perfekte for konserter, boklanseringer, debattmøter og andre kulturelle aktiviteter. Mat og drikke: Nyt et bredt utvalg av drikkevarer fra vår bar, samt deilig mat som kan tilpasses ditt arrangement gjennom våre cateringleverandører. Vi sørger for at dine gjester får en fantastisk opplevelse med vår utsøkte meny og hyggelige servering. Beliggenhet: Folk i Storgata ligger sentralt i Oslo, med enkel tilgang til offentlig transport og parkering i nærheten, noe som gjør det enkelt for dine gjester å komme seg til og fra arrangementet. Book ditt neste arrangement på Folk i Storgata og opplev en unik kombinasjon av god mat, drikke og en innbydende atmosfære. Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge et vellykket og minneverdig arrangement.

Ved dårlig vær vil vi kunne flytte arrangementet innendørs (max 50 personer), ved større arrangementer har vi samarbeid med et par andre lokaler slik at dere får avholdt arrangementet uavhengig av været. Vi har store parasoller og varmelamper som skydder mot vær og vind.


Kapasitet

300
Sitteplasser
300
Ståplasser
50
Langbord / Styrebord
300
Kino / Konferanseformasjon
500 m²
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Scene
 • Dansegulv
 • Chambre séparée
 • Uteområde
 • Barnevennlig


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


1 Omtale

Synne B. avatar
Synne B.
14.05.2024
Veldig trivelig sted å feire
Veldig trivelig sted å feire vår 30 årsdag. Veldig hyggelige og behjelpelig personale. Fikk det tilrettelagt godt for vårt arrangement. God kommunikasjon med eier.Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
 avatar


Lokasjon

Storgata 36J, Oslo kommune, Norge

Fra 10 000 kr lokalleie