Eventrommet på Folk i Storgata kan tilpasses alle dine ønsker og behov, og er det perfekte stedet for en rekke arrangementer. Enten du planlegger et julebord, lønningspils, kick-off, bursdag eller andre typer sammenkomster, tilbyr våre lokaler en fleksibel og innbydende atmosfære som sikrer at ditt arrangement blir en suksess. Perfekt for alle arrangementer: - Julebord: Skap en festlig atmosfære med god mat og drikke i våre stemningsfulle lokaler. - Lønningspils: Samle kollegene dine for en hyggelig kveld med avslapning og sosialt samvær. - Kick-off: Start prosjektet eller året med en inspirerende og energisk samling. - Bursdager: Feir din spesielle dag med venner og familie i en koselig og intim setting. - Andre arrangementer: Fra boklanseringer til firmafester, våre lokaler kan tilpasses for å møte alle typer behov. Fasiliteter og fordeler: - Fleksible løsninger: Våre lokaler kan enkelt tilpasses for å imøtekomme dine spesifikke krav og ønsker. - Sentral beliggenhet: Plassert midt i Oslo sentrum, er det lett for alle gjestene dine å komme seg til og fra arrangementet. - Moderne utstyr: Eventrommet er utstyrt med alt nødvendig teknisk utstyr, inkludert lydsystemer og projektorer. - Service: Vår vennlige og profesjonelle stab er dedikert til å sørge for at ditt arrangement blir gjennomført uten problemer. Book Eventrommet på Folk i Storgata i dag og opplev en unik kombinasjon av god mat, drikke og en innbydende atmosfære. Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge et vellykket og minneverdig arrangement.

Om Folk

Velkommen til Folk i Storgata, Oslos hyggeligste bar med byens koseligste bakgård. Beliggende midt i hjertet av Oslo, tilbyr vi fleksible utleielokaler som er ideelle for en rekke arrangementer, inkludert bursdager, firmafester, boklanseringer, debattmøter, konserter og mye mer. Koselige lokaler, Folk i Storgata har en varm og innbydende atmosfære som passer perfekt for både små og store grupper. Våre lokaler kan tilpasses dine behov, med plass til ulike arrangementer. Vi har litt over 200 sitteplasser ute, og har godkjenning over 250 stående. Vi tilbyr moderne teknisk utstyr, inkludert lydsystemer, scenerigg og projektorer, for å sikre en vellykket gjennomføring av ditt event. Det utstyret vi ikke har på huset leier vi enkelt inn fra våre samarbeidspartnere; Ideelt for ulike arrangementer: - Bursdager: Feir din spesielle dag med venner og familie i en hyggelig setting. - Firmafester: Skap en minneverdig opplevelse for dine kolleger med god mat, drikke og underholdning. - Kulturelle arrangementer: Våre lokaler er perfekte for konserter, boklanseringer, debattmøter og andre kulturelle aktiviteter. Mat og drikke: Nyt et bredt utvalg av drikkevarer fra vår bar, samt deilig mat som kan tilpasses ditt arrangement gjennom våre cateringleverandører. Vi sørger for at dine gjester får en fantastisk opplevelse med vår utsøkte meny og hyggelige servering. Beliggenhet: Folk i Storgata ligger sentralt i Oslo, med enkel tilgang til offentlig transport og parkering i nærheten, noe som gjør det enkelt for dine gjester å komme seg til og fra arrangementet. Book ditt neste arrangement på Folk i Storgata og opplev en unik kombinasjon av god mat, drikke og en innbydende atmosfære. Vi ser frem til å hjelpe deg med å planlegge et vellykket og minneverdig arrangement.

Ved dårlig vær vil vi kunne flytte arrangementet innendørs (max 50 personer), ved større arrangementer har vi samarbeid med et par andre lokaler slik at dere får avholdt arrangementet uavhengig av været. Vi har store parasoller og varmelamper som skydder mot vær og vind.


Kapasitet

35
Sitteplasser
50
Ståplasser
25
Langbord / Styrebord
30
Kino / Konferanseformasjon
50 m²
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt mat
 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Scene
 • Chambre séparée
 • Uteområde
 • Barnevennlig


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


1 Omtale

Synne B. avatar
Synne B.
14.05.2024
Veldig trivelig sted å feire
Veldig trivelig sted å feire vår 30 årsdag. Veldig hyggelige og behjelpelig personale. Fikk det tilrettelagt godt for vårt arrangement. God kommunikasjon med eier.Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
 avatar


Lokasjon

Storgata 36J, Oslo kommune, Norge

Fra 5 000 kr lokalleie