Konferanse

Gamlebyen Mat og Drikke

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater med masse naturlig lys. Utstyrt med toppmoderne lydsystem, projektor/TV og WiFi, garanterer vi en sømløs teknisk gjennomføring av ditt arrangement. Forsterk din konferanse med vårt cateringtilbud, fra energigivende snacks til gourmetmåltider, tilpasset ditt arrangement og budsjett. Velg Gamlebyen Mat og Drikke for en konferanseopplevelse hvor historisk sjarm møter moderne komfort og funksjonalitet.

Om Gamlebyen Mat og Drikke

En Plass Med Historisk Sjarm! Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen Mat og Drikke. Gamlebyen Mat & Drikke ligger kun få minutters gange fra Barcode, og lett tilgjengelig med byens kollektivtilbud. Med sine fleksible lokaler, har du det perfekte utgangspunktet til alle anledninger - dag som kveld. Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33. På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt. Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905. Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter, og fra november 2017, Gamlebyen Mat & drikke. Derfor er vi stolte av å kunne si at Gamlebyen Mat og Drikke er ikke bare et arrangementslokale; det er et stykke levende historie i Oslo. Vi har to rom tilgjenglig for utleie, Festhallen og Kjøkkenhallen - som kan leies samlet, eller hver for seg. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige løsningen for ditt arrangement. Bedriftsarrangement Hos oss kan dere ha deres neste fest. Hos oss er det stor fleksibilitet og mange menyer å velge mellom. Med andre ord skreddersyr vi julebordet eller sommerfesten nøyaktig slik du ønsker det, og tilpasset etter deres budsjett. Bursdagsfest Inviter til selskap - 32 bussen stopper rett utenfor, dette er et lokale som er sentralt og ikke minst lett å komme seg til. Hva med å starte selskapet med middag, og så fortsette med fest med DJ og dansegulv? Vi tilpasser lokalet etter ditt behov. Navnedag eller dåpsfest Kanskje dere trenger et større lokale for navnefesten til den lille, lokalet egner seg godt med langbord og runde bord for anledningen. Vi er behjelpelig med catering av mat og drikke.

Vi har to rom tilgjenglig for utleie, festsalen og kjøkkenhallen - som kan leies samlet, eller hver for seg. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige løsningen for ditt arrangement. Totalt kan vi ta i mot 270 personer sittende eller 440 personer for en stående servering.


Kapasitet

250
Sitteplasser
350
Ståplasser
250
Rundbord
200
Langbord / Styrebord
80
Klasseromformasjon
70
Hesteskoformasjon
70
Kino / Konferanseformasjon
350 m²
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Dansegulv
 • Chambre séparée
 • Uteområde
 • Terrasse


Priser

Ukedager

fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

 • Dagsleie uten Servering20000kr
  Ønsker du å leie lokalet til en fremvisning, Showroom, Lansering eller til Popup ta kontakt


15 Omtaler

Sigrun H. avatar
Sigrun H.
04.12.2023
Julebord
Veldig fornøyd med lokalene, maten og personalet. Alle i firmaet som var på julebordet var strålende fornøyde :-)

Ella G. avatar
Ella G.
06.02.2023
Kjempefint!
Fantastisk. Vi hadde en liten bryllupsfest og Gamlebyen mat og drikke var det perfekte lokaler. Deilig mat, god organisering og profesjonelt personale. Vi vil anbefale dette stedet. Tusen hjertelig takk!

Asmah I. avatar
Asmah I.
02.02.2023
Veldig bra arrangement!
Vi er kjempefornøyde med planlegging, forberedelse, gjennomførelse, god mat, fleksibel gjennomføring mht bordplassering underveis. Vi er kjempefornøyde og booker gjerne stedet igjen.

Sandra R. avatar
Sandra R.
12.12.2022
Veldig god mat
Kjempe god mat, fint lokalet

Tore D. avatar
Tore D.
12.11.2022
Veldig god mat, hyggelig lokaler
Veldig god mat, hyggelig lokaler og fine folk som arbeider her!

Marianne M. avatar
Marianne M.
24.10.2022
Svært godt fornøyd
God mat. Hyggelig betjening. Ukomplisert.

Gina F. avatar
Gina F.
11.03.2020
Fine lokaler :)

Ida H. avatar
Ida H.
03.06.2018
Veldig fornøyd!
Vi er veldig fornøyde med å ha valgt Gamlebyen Mat og drikke til vårt arrangement. Lokalet er veldig stilig, all kommunikasjon rundt leie gikk veldig greit, og vi fikk alt det vi hadde avtalt på forhånd. Anbefales!Utleier er Post

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen et par timer
Post avatar

Lokalet er

 • Hele stedet

Lokasjon

St. Halvards gate 33, 0192 Oslo, Norge

Fra 21 500 kr lokalleie og servering
15