Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til konsert, konferanse, bryllup, kickoff, innspiller osv. Trenger du stor plass for ditt arrangement er dette lokalet for dere!

Om Gamlebyen Mat og Drikke

Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen mat og drikke. Gamlebyen Mat & drikke ligger kun få minutters gange fra Barcode. Med sine fleksible lokaler, har du det perfekte utgangspunktet til alle anledninger - dag som kveld. Bedriftsarrangement Hos oss kan dere ha deres neste sommerfest. Vi hjelper til med catering. Hos oss er det stor fleksibilitet og mange menyer å velge mellom. Med andre ord kan du få julebordet, eller din neste sommerfest akkurat slik dere ønsker, og etter hva som passer deres budsjett. Bursdagsfest Inviter til selskap - 32 bussen stopper rett utenfor, dette er et lokale som er sentralt, og ikke minst lett å komme seg til. Hva med å starte selskapet med middag, og fortsette med fest? Her er det en kapasitet til 150 personer ved mingling. Navnedag eller dåpsfest Kanskje dere trenger et større lokale for navnefesten til den lille, lokalet egner seg godt med langbord og rundbord for anledningen. Vi er behjelpelig med catering. Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33. På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt. Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905. Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter, og fra november 2017, Gamlebyen Mat & drikke.


Kapasitet

250
Sitteplasser
350
Ståplasser
80
Klasseromformasjon
200
Langbord / Styrebord
250
Rundbord
70
Kino / Konferanseformasjon
70
Hesteskoformasjon
350 m²
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering
 • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

 • Dansegulv
 • Terrasse
 • Rullestolvennlig
 • Uteområde
 • Chambre séparée

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • WiFi
 • Projektor / TV


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager

fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


4 Omtaler

Gina F. avatar
Gina F.
11.03.2020
Fine lokaler :)

Ida H. avatar
Ida H.
03.06.2018
Veldig fornøyd!
Vi er veldig fornøyde med å ha valgt Gamlebyen Mat og drikke til vårt arrangement. Lokalet er veldig stilig, all kommunikasjon rundt leie gikk veldig greit, og vi fikk alt det vi hadde avtalt på forhånd. Anbefales!Utleier er Post

2 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Post avatar


Lokasjon

St. Halvards gate 33, 0192 Oslo, Norge

Fra 10 800 kr inkl. servering
4