Romslig og lyst rom separert fra hovedrommet i restauranten. Perfekt for større møter, konferanser eller andre eventer. Den er utstyrt med mikrofon og skjerm for å holde tale og karaoke-system for å synge sanger. Kan leies med tilgang på annet lite chambré eller hovedrommet i restauranten.

Om Restaurant Foodie

Foodie har en ambisjon om å kombinere elementer på en annerledes måte, oppdage de gode smakene og servere en opplevelse for alle sansene. Med vårt unike lokale sentralt i Oslo har vi muligheten til å gjøre tilpasninger for hvert event. Vi har ulike chambré tilgjengelig ved etterspørsel og kan skreddersy møter på dagtid, intime lunsjer, middager eller minnerike jubileums- eller bryllupsfeiringer. Eventlokalet og chambre separee har mikrofon og skjerm for å holde tale og karaoke-system for å synge sanger! Vi tilbyr også en spesial meny som inneholder de mest populære rettene som kinesere faktisk spiser i Kina. Vennligst spør om spesial meny og / eller tilrettelegging ved behov. Inviter til fest på Foodie Restaurant! Med våre fleksible lokaler kan du sette de perfekte rammene for ditt event! Her har du mulighet å kombinere dagen både med faglig innhold, gode matopplevelser, moro og fest!

Utleie av enkel teknikk til møter, taler, konferanse, kurs - karaokemaskin, høyttalere mm Kundene må gjerne medbringe egen kake til arrangement, mot et 30,- serveringsgebyr per person.


Kapasitet

120
Sitteplasser
150
Ståplasser
60
Langbord / Styrebord
60
Rundbord
70
Hesteskoformasjon
80
Kino / Konferanseformasjon
40
Klasseromformasjon
-
Areal
18 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Dansegulv
  • Chambre séparée
  • Barnevennlig


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


Ingen omtaler endaUtleier er Foodie

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 80%
Svartid: Noen få dager eller mer
Foodie avatar


Lokasjon

Tordenskiolds gate 6, 0160 Oslo, Norway

Fra 15 998 kr lokalleie og servering