Godt atmosfære i ett fellesrom med tilstøtende enkelt kjøkken og garderobe. Ett sted som samler gjestene og har god akustikk ved taler og sang.

Om Røroshytta i Trondheim

Til informasjon: Fra 5.november 2021 driftes Røroshytta i Trondheim av nye eier. Ny eier overtar eventuelle inngåtte leieavtaler med dato etter 5.november i den form de er signert mellom leietaker og nåværende eier. Konfirmasjonsselskap i 2022 er nå booket og ikke tilgjengelig for følgende datoer i mai: 7, 8, 14, 15, 26 og 28. Velkommen til selskap på Røroshytta i Trondheim. Her kan du arrangere bursdagsselskap, bryllup, dåp eller navnedag, konfirmasjon, minnesamvær, holde utstilling, samle koret, eller ha en koselig samling av din lokale forening eller holde bedriftsarrangement som eksempelvis julebord. Vi leier dessverre ikke ut til arrangement hvor hovedmengden av gjester/deltakere er mindreårige. Hytta har et godt utstyrt kjøkken, egen oppvaskmaskin (steamer), flere kjøleskap, hvorav to er lokalisert på ute-boden som også har hyller for kaker og annet. Her må du ta med eller lage egen mat og drikke. Lokalet har en flott beliggenhet rett ved restauranten på Lian. Bilvei og parkering på egen eiendom året rundt. Røroshytta er ellers lett tilgjengelig fra Trondheim sentrum med Gråkallbanen (trikk), det er ca 10 minutters gange fra endeholdeplassen Lianvannet og opp til Røroshytta. Kapasiteten til bords før Korona pandemi var 60 personer. Vi anbefaler for høsten 2021 at maksimalt antall gjester på 40+ Med eget handikaptoalett og rullestolrampe er lokalet godt egnet for alle. Det gjøres oppmerksom på at kjøkkenet ikke har adkomst for rullestol. Lokalet for øvrig er godt tilpasset rullestol. Det er vegghengt stellebord på handikaptoalettet. Leieprisen inkluderer utvask av hytta. Leietaker rydder og tar oppvasken. Plan for utførelse er slått opp på kjøkkenet. Øvrig vask utføres av eier. Ved henvendelse er det ønskelig at det gis fullstendig opplysning om hvem dere er og hva som skal arrangeres. Dette letter dialogen mellom leietaker og utleieansvarlig for Røroshytta i Trondheim. All drift av Røroshytta i Trondheim gjøres av medlemmer av Rørosforeningen i Trondheim på deres fritid. Det kan derfor variere noe på tider henvendelser blir besvart. Det gjøres oppmerksom på 30 års aldersgrense for leie og leietaker må selv være tilstede under arrangement Pris leie helgedøgn fredag klokken 10.00 - lørdag klokken 10.00 kroner 5000.- Pris leie helgedøgn lørdag klokken 12.00 - søndag klokken 12.00 kroner 5000.- pris hel helg fredag klokken 10.00 - søndag klokken 14.00 kroner 7000.- Pris hverdager mandag - torsdag, døgnpris kroner 3800.- Priser for konfirmasjoner: 5200.- Vi har en minnesamværspakke som inneholder enkle vaser for eksempel en rose, hvite lysfat (lys må medbringes selv) og hvite duker i nervøst-fløyel. Minnestundspakke inkluderer leie av hytta for minnesamvær etter begravelse/bisettelse og koster 4000.- Minnsamvær har egne tider for leieperioden. Dåp/navnedag fest har egen leieperiode og koster 4000.-

Lokalet ligger nært inntil fastboende naboer, og vi må ta hensyn til dem i forhold til hvilke arrangement vi leier ut til. Driften av Røroshytta inkludert utleiefunksjonen, er dugnadbasert og utføres på medlemmers fritid. Det kan derfor variere når besvarelser på henvendelser kommer. Det tilstrebes å besvare telefonhenvendelser, men noen ganger er vi på jobb eller har andre gjøremål. Så prøv igjen litt senere om dere ikke oppnår kontakt. Eier av lokalet forbeholder seg retten til å avvise utleie til arrangement vi mener ikke passer våre lokaler. Arrangement må være avsluttet innen klokken 23.00 søndag- torsdag og klokken 01.00 fredag-lørdag. Røroshytta har ikke overnattingsmuligheter og eier tillater heller ikke overnatting. Vinterstid blir det brøytet og strødd etter behov ved utleie. Dette bestilles av utleier. leietaker må selv måke av trapp og og adkomst uthus i egen leieperiode.


Kapasitet

60
Sitteplasser
-
Ståplasser
60
Langbord / Styrebord
-
Areal
30 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Parkering
  • Dansegulv
  • Rullestolvennlig
  • Uteområde
  • Barnevennlig


Priser

fredager, lørdager, søndager

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


1 Omtale

Marthe W. avatar
Marthe W.
23.09.2019
Bryllupsfest
Vi hadde bryllupsfesten vår der sommeren 2019 og hadde det helt supert. To tomler opp!


Utleier er Karibrenna9

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Karibrenna9 avatar


Lokasjon

Rørosstien 1, 7025 Trondheim, Norge

Fra 4 000 kr lokalleie