Deaktivert

Om Stampen

"Et flott og nyskapende kulturhus som er prisgunstig, dristig, lekent og imøtekommende anbefales sterkt" Vi flytter inn i et bygg som egentlig skulle rives om to år. Alt av møbler, glass, hvitevarer, bestikk, lamper og tepper er hentet gratis, fra nett, i bruktbutikker, i private hjem og på loppemarked. Bygget strekker seg over 4 etasjer. Her kan du blant annet finne: Galleri Kladden på bakkeplan og en event-sal i andre etasje. I de resterende rom finnes et musikkstudio, felles atelier, yoga, kostymedesign, festivalkontor, organisasjoner og musikkproduksjon. Vi ønsker å skape et møtepunkt for ulike kunstformer. Stampens første inntrykk skal fronte en sunn og bærekraftig måte å leve på. Stampens event lokale rommer 150 mennesker. Rommet kan bookes med underholdning, servering, i tema, eller helt alene for seg selv. Vi ønsker å bringe videre bærekraftige ideer. Vi har som målsetning å bli en ledende aktør innen Oslos kulturscene og skape et trygt, langsiktig og nytenkende samfunn. Stampen leies ut til alle typer arrangement; fra utstillinger, julebord, firmafest, workshops, konfirmasjon eller bursdagsfest. Her har du mulighet til å leie et historisk lokale midt i sentrum med stor takhøyde for kreative innspill, og gjennomføring. Alle er jobber frivillig for å få betalt husleie til Thon. Medbrakt mat og drikke er lov, lyd lys og vask er inkludert! Velkommen til oss <3

Priser forespeilet uten mva


Kapasitet

90
Sitteplasser
200
Ståplasser
-
Areal

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt mat
 • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

 • Selvbetjent kjøkken
 • Scene
 • Dansegulv
 • Rullestolvennlig
 • Barnevennlig

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Lysanlegg
 • WiFi
 • Projektor / TV


2 Omtaler

Sjur M. avatar
Sjur M.
12.10.2018
Topp lokale - topp service
Vi hadde et boklanseringsarrangement på Stampen i oktober. det fungerte helt topp. De ansatte på Stampen var i særklasse hjelpsomme i gjennomføringen av arrangementet. De monterte lydanlegg (bra lyd) og hjalp oss i gjennomføringen. Helt topp!

Sofie A. avatar
Sofie A.
16.04.2018
Dårligste kommunikasjon jeg har vært borti
Menneskene på dette lokalet klarte knapt å kommunisere med hverandre og spesielt da ikke oss. Vi fikk masse feil informasjon, de valgt å utelegge viktig informasjon angående betaling og de sa feil dager og feil tidspunkter til når vi kunne møtes på lokalet opp til flere ganger. Det eneste som var bra var at festen ble vellykket og at anlegget var bra og at de hadde pyntet lokalet fint. Men kommunikasjonen var et serriøst problem når de virkelig aldri svarte og ga oss såpass mye feil informasjon.


Utleier er Marjana

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
08:00 - 16:00
Svarprosent: 60%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Marjana avatar


Lokasjon

Brugata 12, 0186 Oslo, Norge