Strandeiendom

Strandeiendom (Exit-hytta) med RIB-safari

Om Strandeiendom (Exit-hytta) med RIB-safari

Velkommen til et helt unikt eventlokale, perfekt for teambuilding, kickoff, sommerfest eller bedriftsarrangement. Strandeiendommen ble brukt som location for innspilling av Exit – NRKs mest strømmede TV-serie noensinne. Hermine (Agnes Kittelsen) og Adam (Simon J. Berger) bor på hytta under den store sommerfesten i begynnelsen av serien (se noen klipp fra serien blant bildene). Eiendommen ligger usjenert til, med egen strandlinje, vestvendt på Nebba og har 180 graders utsikt utover Bunnefjorden og Oslo sentrum. Med rask båt (RIB) tar det ca 10 min inn til Oslo sentrum. Med bil tar det ca 30 min inn til Oslo sentrum. Leie av eiendommen for et døgn (innsjekking kl 15 / utsjekking kl 12) koster kr 8.000,- + utvask kr 2.000,-. RIB-safari / transport for 14 personer kan leies med eiendommen for 5.000,- eller separat dersom dette er ønskelig. Det er også mulig å leie 14 fots motorbåt og fire kajakker. Ta kontakt for priser. Fritidseiendommen har dypvannsbrygge og sjarmerende, møblerte uteområder med stor gassgrill, kullgrill, Sonos sonemusikkanlegg, raskt trådløst internett (fiber), varmelamper, hvilestoler og mye, mye mer. Bordsetting på langbord for 25 personer i sommerhalvåret og 15 personer innendørs på vinterhalvåret. Dersom det ønskes servering kan vi formidle kontakt med cateringbyrå. Det er også muligheter for transport via RIB til/fra eiendommen. Ankommer dere med bil er det 5 parkeringsplasser tilgjengelig. Ønskes overnatting disponerer din gruppe sengeplasser for opp til 8 gjester. Ta kontakt for mer informasjon om denne unike perlen.


Kapasitet

25
Sitteplasser
25
Ståplasser
25
Langbord / Styrebord
-
Areal
23 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt drikke
  • Kan ha medbrakt mat
  • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

  • Tilbyr overnatting
  • Parkering
  • Uteområde
  • Terrasse
  • Selvbetjent kjøkken


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


10 Omtaler

Eirik E. avatar
Eirik E.
05.09.2022
Super opplevelse
Fantastisk hytte, lokasjon og service.

Isabel L. avatar
Isabel L.
21.06.2022
Sommerfest med jobb
Vi var heldige og fikk leie denne hytta for vår sommerfest med jobb. Været var vi ikke så heldige med, men landskapet og hytta veide opp. Utleier Bjørn var veldig hyggelig og imøtekommende. Vi kommer gjerne tilbake :-)

Are 8. avatar
Are 8.
14.02.2022
10 av 10
Vi valgte å legge årets vintersamling med jobben til dette flotte stedet hos Bjørn. Her var alt fra nyttig infomasjon til selve stedet akkurat slik vi håpet på. Dette stedet passer både til bedrifts samlinger samt private besøk. Her kommer vi gjerne tilbake da vi også må få opplevd denne perlen i ekte sommeridyll. Takk for besøket.

Jens avatar
Jens
02.11.2021
Very Agency
Nydelig plass, med fin utsikt over Bunnefjorden. Benyttet hytten til firmafest for 11 personer + kokk og servitør. Alt funket veldig bra. Utleier veldig enkel å komme i kontakt med og er meget service minded. Anbefales virkelig!

Vibeke E. avatar
Vibeke E.
11.11.2019
Flott beliggenhet og utsikt!
Veldig fint sted med stort potensiale. men huset virket uferdig. Sengene var litt for godt brukt, dvs veldig flekkete og renholdet var ikke det beste. Bortsett fra hygienen, var huset og utsikten helt topp, selv på en høstværsdag med snø. God kommunikasjon med utleier og god veibeskrivelse :)

Thomas L. avatar
Thomas L.
25.06.2018
Strålende opplevelse
Sommerfest med et mindre firma. Veldig imøtekommende vert, lokasjonen var topp. Vi hadde en flott opplevelse i idylliske omgivelser!

Linn K. avatar
Linn K.
18.06.2018
Fantastisk bursdagsfeiring!
Vi hadde en kjempefin helg på hytta til Bjørn. Hytta ligger nydelig til nede ved sjøen. Vi ble hentet i RIB på Aker brygge og hadde en flott tur utover. Praktisk med tilgang til alle fasiliteter man trenger. Anbefales på det varmeste!

Knut avatar
Knut
13.12.2017
Julemiddag med gutta
Bjørn hentet oss med rib på Aker brygge, og cruiset rolig inn til hytta. Bjørn gjør alt han kan for at gjestene skal få en bra opplevelse. Hytta ligger nydelig til med fjordutsikt og solnedgang. Den er moderne og hatt alt du måtte ønske av utstyr. Vi hadde dem flott opplevelse :)

Monica H. avatar
Monica H.
19.09.2017
Advokatfirmaet Ræder AS
Vi har ved flere anledninger benyttet Bjørns unike hytte på Nebba til sommeravslutning for vår avdeling – og er strålende fornøyd med settingen. Med reker og god drikke i veska, har Bjørn hentet oss med rib-båt på Aker brygge for smidig, morsom og rask tur utover fjorden. Her har vi spist og kost oss i flotte omgivelser, før transport tilbake til Oslo igjen i solnedgangen. Dette opplegget anbefaler vi gjerne på det varmeste! Hilsen Monica Hjemsæter, Advokatfirma Ræder.

Hanne K. avatar
Hanne K.
12.09.2017
Advokatfirmaet SGB Storløkken AS
Advokatfirmaet SGB Storløkken AS valgte Bjørn Kringstads sted som lokasjon for sin sommerfest i juni 2017. Takket være Bjørns blide vesen og gode serviceinnstilling, og et helt utrolig flott sted, ble arrangementet svært vellykket. Rib-turen fra Aker Brygge til huset nederst i Bunnefjorden satt en ekstra piff på opplevelsen. Bjørn loset oss trygt frem og tilbake. Dere gjør et godt valg i å velge dette stedet til lignende type arrangementer. Vi kunne gjerne tilbrakt flere dager der. Med vennlig hilsen Advokatfirmaet SGB Storløkken AS Hanne Heum Karlsen Advokat / Partner T: +47 22 54 20 90 M: +47 402 33 662


Utleier er Bk

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 70%
Svartid: Noen få dager eller mer
Bk avatar


Lokasjon

Nebbaveien 135, 1407 Vinterbro, Norge

Fra 5 000 kr lokalleie
10