Opplev en uforglemmelig kveld med middag og duckpin-spill på Duckpin i Oslo, Norges første serveringssted med kortbane-bowling fra USA. Med sin sentrale beliggenhet og innovative konsept, er Duckpin det perfekte stedet for en kveld fylt med god mat, moro og sosialt samvær. Kortbane-Bowling: Duckpin-bowling tilbyr en morsom og unik bowlingopplevelse med kortere baner og mindre kuler. Dette gjør det enklere og mer tilgjengelig for alle aldre og ferdighetsnivåer. Duckpin-baller er små og uten fingerhull, og spillerne har tre kast per runde, noe som gjør det utfordrende og spennende. Gourmetmiddag: Duckpin er kjent for sin treffsikre meny basert på sesongens råvarer og amerikansk grillmat med en unik vri. Våre kokker har stor lidenskap for mat fra grillen, og tilbyr perfekt grillede kjøtt- og vegetarretter fra sjø og land. På menyen finner du også to varianter av sharingmenyer, ideelle for store og små grupper. Komplett Kveld med Mat og Spill: Kombiner din middagsopplevelse med duckpin-spill for en kveld fylt med moro og spenning. Start kvelden med en deilig middag i våre moderne og luftige lokaler, før dere fortsetter med et spennende duckpin-spill. Våre lokaler kan romme opptil 300 gjester, noe som gjør det ideelt for både små og store grupper. Andre Fasiliteter på Duckpin: - Arkadespill: Nyt et utvalg av klassiske arkadespill for ekstra underholdning. - Karaoke: Syng favorittsangene dine i ett av våre to karaokerom. - DJ og Musikk: Vi har et toppmoderne lydanlegg og mulighet for DJ for å sette stemningen. - TV-skjermer og Lydanlegg: Perfekt for å vise presentasjoner eller se på sport. Skreddersydde Arrangementer: Vårt erfarne team hjelper deg med å skreddersy kvelden etter dine ønsker og behov. Du kan leie hele eller deler av restauranten, og vi sørger for at alt fra dekorasjon til musikk er tilpasset ditt arrangement. Gjør kvelden spesiell med en kombinasjon av deilig middag og duckpin-spill på Duckpin. Kontakt oss i dag for å reservere og få et pristilbud tilpasset dine behov. La oss hjelpe deg med å skape en uforglemmelig opplevelse for deg og dine gjester.

Om Duckpin Torggata

Velkommen til Duckpin, Norges første serveringssted med kortbane-bowling fra USA, strategisk plassert midt i smørøyet av Oslo. Her kan både små og store grupper nyte en unik bowlingopplevelse med kortere baner og mindre kuler. I tillegg tilbyr vi et område dedikert til arkadespill og to karaokerom. Unik Matopplevelse: Duckpin garanterer en treffsikker meny basert på sesongens råvarer og grillmat med en amerikansk vri. Vi serverer også slush i varierte smaker, både med og uten alkohol, som oppdateres jevnlig. Selskap og Events: Duckpin strekker seg langt for å skreddersy ditt arrangement etter dine premisser, og hjelper deg gjerne med planleggingen. Våre luftige og moderne lokaler over to etasjer har kapasitet til 300 gjester. Du kan leie hele eller deler av restauranten, med mulighet for å skjerme av deler med gardiner, og vi lover et arrangement som vil skrive seg inn i minneboka. Mat: Opplev en annerledes samlingsplass med kreative matentusiaster som har en stor lidenskap for grillmat. På menyen finner du perfekt grillede kjøtt- og vegetarretter fra sjø og land, som garantert blir en smaksopplevelse for både store og små. Vi tilbyr også to varianter av sharingmenyer: en liten og en stor. Nytt Konsept i Norge: Duckpin-bowling er en mindre versjon av den velkjente bowlingsporten. Duckpin-baller er mellom 12-12.7 cm i diameter og veier mellom 1.5 – 1.7 kg uten fingerhull. Kjeglene er betydelig mindre i både høyde, bredde og vekt, noe som gjør det vanskeligere å få strike – spillerne har derfor tre kast i hver runde. Kapasitet og Fasiliteter: - Restaurant sittende: 180 gjester - Restaurant stående: 300 gjester - Antall bowlingbaner: 4 Fasiliteter på Duckpin: - Flipperspill - Kortbane-bowling - Karaoke - DJ - TV-skjermer - Lydanlegg - Mikrofoner Julebord på Duckpin – En Unik Opplevelse: Reserver ditt julebord hos Duckpin! Vi skreddersyr og gjennomfører små og store arrangementer. Book duckpin-bowling, arkadespill, karaoke og deilig mat i kombinasjon for en minneverdig opplevelse.


Kapasitet

180
Sitteplasser
300
Ståplasser
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


3 Omtaler

Siri S. avatar
Siri S.
04.09.2023
God opplevelse
Veldig god opplevelse. De var veldig fleksible da det kom fler enn først antatt og bestilt til. Da dekket de på til fler, fikset flere bonger og dessert. Veldig hyggelig personale. Anbefales!Utleier er Salg

8 lokaler på Eventum
Svarprosent: 60%
Svartid: Noen få dager eller mer
Salg avatar


Lokasjon

Torggata 26, 0183 Oslo, Norge

Fra 8 900 kr inkl. servering