Velkommen til stedet som dekker de fleste behov. Som Norges første lanserer vi duckpin-bowling, men tilbyr også flipper, karaoke, et bredt utvalg øl og vin, deilige BBQ-retter og panoramautsikt til det yrende livet i Oslos mest spennende gate; Torggata.

Om Duckpin Torggata

Duckpin, en restaurant og bar som tilbyr smakfull grillmat og mini-bowling! Plassert midt i smørøyet, i Torggata i Oslo sentrum, finner du Duckpin. En etterlengtet game changer. Duckpin er et nytt konsept sosial moro, som tar bowling til et nytt nivå. Duckpin er kortbane bowling, hvor kula er mindre, og du trenger ingen bowlingsko. Yey! Duckpin er rett og slett en mer lettbeint form for underholdning enn vanlig bowling. Et nytt konsept i Europa. Nytt i Norge. Nytt for nordmenn. Nytt for Oslo. Nytt i Torggata. Duckpin bowling passer utmerket for en ny tid, og en ny verden. Timingen kunne ikke vært mer riktig. På Duckpin er vi på ballen og bringer noe nytt på banen. Med en ny vri og nye spilleregler gjør vi det enklere å være med på leken, enten du vil treffe folk eller kjegler. Duckpin tilbyr så absolutt noe mer enn bowling og spill. Vi er definitivt også ditt nye spisested og bar midt i Oslo sentrum. Et annerledes samlingsted du garantert vil like. På Duckpin er vi matentusiaster med en stor lidenskap for det amerikanske kjøkkenet. Vi er langt over middels interessert i god mat, drikke og bevertning. I restauranten og på menyen er det amerikansk fusion som dikterer notene og kokkene.


Kapasitet

150
Sitteplasser
300
Ståplasser
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


1 Omtale

Siri S. avatar
Siri S.
04.09.2023
God opplevelse
Veldig god opplevelse. De var veldig fleksible da det kom fler enn først antatt og bestilt til. Da dekket de på til fler, fikset flere bonger og dessert. Veldig hyggelig personale. Anbefales!Utleier er Salg

9 lokaler på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Salg avatar


Lokasjon

Torggata 26, 0183 Oslo, Norge

Fra 8 900 kr inkl. servering