Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til konsert, konferanse, bryllup, kickoff, innspiller osv. Trenger du stor plass for ditt arrangement er dette lokalet for dere!

Om Gamlebyen Mat og Drikke

Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen mat og drikke. Gamlebyen Mat & drikke ligger kun få minutters gange fra Barcode. Med sine fleksible lokaler, har du det perfekte utgangspunktet til alle anledninger - dag som kveld. Bedriftsarrangement Hos oss kan dere ha deres neste sommerfest. Vi hjelper til med catering. Hos oss er det stor fleksibilitet og mange menyer å velge mellom. Med andre ord kan du få julebordet, eller din neste sommerfest akkurat slik dere ønsker, og etter hva som passer deres budsjett. Bursdagsfest Inviter til selskap - 32 bussen stopper rett utenfor, dette er et lokale som er sentralt, og ikke minst lett å komme seg til. Hva med å starte selskapet med middag, og fortsette med fest? Her er det en kapasitet til 150 personer ved mingling. Navnedag eller dåpsfest Kanskje dere trenger et større lokale for navnefesten til den lille, lokalet egner seg godt med langbord og rundbord for anledningen. Vi er behjelpelig med catering. Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33. På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt. Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905. Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter, og fra november 2017, Gamlebyen Mat & drikke.


Kapasitet

100
Sitteplasser
150
Ståplasser
70
Hesteskoformasjon
70
Kino / Konferanseformasjon
70
Klasseromformasjon
100
Langbord / Styrebord
100
Rundbord
160 m²
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Dansegulv
 • Chambre séparée
 • Uteområde
 • Terrasse


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager

fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

 • Dagsleie uten Servering20000kr
  Ønsker du å leie lokalet til en fremvisning, Showroom, Lansering eller til Popup ta kontakt


7 Omtaler

Ella G. avatar
Ella G.
06.02.2023
Kjempefint!
Fantastisk. Vi hadde en liten bryllupsfest og Gamlebyen mat og drikke var det perfekte lokaler. Deilig mat, god organisering og profesjonelt personale. Vi vil anbefale dette stedet. Tusen hjertelig takk!

Asmah I. avatar
Asmah I.
02.02.2023
Veldig bra arrangement!
Vi er kjempefornøyde med planlegging, forberedelse, gjennomførelse, god mat, fleksibel gjennomføring mht bordplassering underveis. Vi er kjempefornøyde og booker gjerne stedet igjen.

Sandra R. avatar
Sandra R.
12.12.2022
Veldig god mat
Kjempe god mat, fint lokalet

Tore D. avatar
Tore D.
12.11.2022
Veldig god mat, hyggelig lokaler
Veldig god mat, hyggelig lokaler og fine folk som arbeider her!

Marianne M. avatar
Marianne M.
24.10.2022
Svært godt fornøyd
God mat. Hyggelig betjening. Ukomplisert.

Gina F. avatar
Gina F.
11.03.2020
Fine lokaler :)

Ida H. avatar
Ida H.
03.06.2018
Veldig fornøyd!
Vi er veldig fornøyde med å ha valgt Gamlebyen Mat og drikke til vårt arrangement. Lokalet er veldig stilig, all kommunikasjon rundt leie gikk veldig greit, og vi fikk alt det vi hadde avtalt på forhånd. Anbefales!Utleier er Post

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Post avatar


Lokasjon

St. Halvards gate 33, 0192 Oslo, Norge

Fra 16 500 kr inkl. servering
7