Om Haga Golf

Haga Golf ligger fint til på en liten topp mitt i Haga golfpark. Her er det stor takhøyde, og gode vinduer som gir godt lys, og flott utsikt over området. Lokalet passer godt til møter og mindre konferanser. Ved langbord har hovedrommet en kapasitet på 80 sittende gjester, og et chambre separé som kan benyttes til roligere aktiviteter, eller et ekstra møterom til din konferanse. Rommet er utstyrt med projektor, WiFi, flipchart, men vi kan bistå med det meste av utstyr etter behov. Vi er klare for å bistå deg med hva det skulle være, slik at du kan konsentrere deg om deg og dine gjester. Ønsker du matservering serverer vi gjerne tapas, eller en 3-retters tilberedt fra gode, ferske råvarer. Under finner du vår selskapsmeny, dersom du ønsker noe helt annet kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette.


Kapasitet

100
Sitteplasser
120
Ståplasser
100
Kino / Konferanseformasjon
80
Klasseromformasjon
80
Langbord / Styrebord
-
Areal

Teknisk utstyr

 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Dansegulv
 • Parkering
 • Chambre séparée
 • Uteområde
 • Barnevennlig
 • Terrasse


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Menyer & Tilleggsinformasjon


8 Omtaler

Anne A. avatar
Anne A.
28.03.2022
Navnefest
Vi feiret navnefest på Haga golf, og er veldig fornøyde! Fantastisk mat, nydelige lokaler og veldig bra service. Personalet med Karolina i spissen var veldig behjelpelige og fleksible. Lokalet var veldig praktisk ift feiring med mange barn tilstedet. Vi kommer gjerne tilbake.

Kristine L. avatar
Kristine L.
11.09.2020
Veldig god opplevelse
Vi hadde konfirmasjon på Haga og det fungerte veldig bra, både stor fleksibiltet i forhold til bestilling og antall Veldig god mat og hyggelig sted

Hanne A. avatar
Hanne A.
08.09.2020
Konfirmasjon
Det var super mat, lokalene er lyse og fine, og heldige oss fikk den vakre høst solen inn. Alt arrangement rundt gjennomføringen fungerte godt. Er også veldig takknemlig for at dere fulgte opp smittevern fra vi kom til vi gikk. Tusen takk for oss.

Therese E. avatar
Therese E.
21.03.2020
Fantastisk bryllup!
Vi giftet oss der 29.02.2020 og hadde en fantastisk opplevelse! Vi hadde både seremoni og påfølgende fest der og takket være Vitamat og ikke minst Karolina Bartosz gikk hele dagen fra A til Å smertefritt! Maten var fantastisk det samme var servicen. Gjennom hele planleggingsprosessen var de veldig tilgjengelige og behjelpelige. Det er tydelig at de har god erfaring og hadde mange gode råd og ideer som gjorde alt lettere. Karolina, som er kontaktpersonen/ansvarlige, har vært superkvinne! Hun er dyktig, fleksibel og ikke minst tålmodig. Nesten som å ha en bryllupplanlegger med på laget. Jeg vil anbefale Haga golf/Vitamat på det sterkeste og var det mulig å gi mer enn 5 stjerner, ville jeg gjort det!

Numan S. avatar
Numan S.
22.02.2020
Mye mer enn forventet!
Tusen takk for servicen deres! Karolina tok seg av hele ansvaret,og servicen var topp! Kunne ikke ønske noe bedre for vårt bryllup! De gjorde en super arbeid! Og kan anbefales på det sterkeste! Lokalet var topp! Maten var 5av 5, servicen var 10/10 og arrangeringen var i topp klassen!

Lisa N. avatar
Lisa N.
04.02.2020
TERNINGKAST 6 :-) Vitamat tok
TERNINGKAST 6 :-) Vitamat tok seg av hele arrangementet i fm min 50-års dag 01.02.20, og jeg kan virkelig anbefale de på det varmeste. Profesjonelt fra A til Å, alt fra planlegging, gjennomføring og maten var fantastisk. Lokalene var perfekte til mitt selskap og nydelig dekket opp. Skal jeg arrangere selskap igjen, vet jeg hvor jeg skal henvende meg - det blir ingen andre enn Vitamat.

Christine avatar
Christine
20.08.2018
Har ikke vært der. Dette
Har ikke vært der. Dette er en feil

Anne-Cathrine S. avatar
Anne-Cathrine S.
05.06.2018
Konfirmasjon
Stor takk til Karolina og hjelpere ved Vitamat catering for fantastisk mat og tilrettelegging for et fantastisk selskap. Vi er super fornøyd. Det eneste negative og dette går til eiere av lokalet- må ordne bedre aircondition/ ventilasjon - ble veldig varmt i lokalet.


Utleier er Karolina

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Noen få dager eller mer
Karolina avatar


Lokasjon

Griniveien 315, 1356 Bekkestua, Norge

Fra 5 000 kr lokalleie
8