Selskapslokale

Øverland Gård

Om Øverland Gård

Øverland Gård er et nydelig selskapslokale hvor det arrangeres alt fra minnesamvær, konfirmasjoner og brylluper til større firmafester og jubileer. Perfekt også til julebord. Øverland Gård ble bygget på 1100-tallet. Selve hovedbygningen, som benyttes til selskapslokaler, ble bygget i 1860. Huset har to etasjer med mulighet for bespisning i begge etasjene. Lokalene har gjennomgått en større oppussing og fremstår nå i klassisk, tidløs stil i farger og interiør. Gården setter også en høytidelig, men vennlig ramme rundt ethvert minnesamvær. I 1.etg. kan det dekkes til 110, og til bryllup for ca.90. (Da kan alle se hedersgjestene). Ønskes runde bord kan slike leies inn for arrangørense regning og vi dekker da til maksimalt 70 personer i 1.etg. Alt av mat må bestilles gjennom oss, men gjestene kan selv ta med drikke og kaker.

Bestiller er ansvarlig for alle typer drikkevarer (unntatt kaffe), hvis ikke annet er avtalt. Skjenkebevilling er påkrevet om det skal nytes alkoholholdig drikke.


Kapasitet

110
Sitteplasser
-
Ståplasser
90
Hesteskoformasjon
110
Langbord / Styrebord
70
Rundbord
-
Areal

Mat og drikke

 • Kan ha medbrakt drikke
 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Parkering
 • Uteområde
 • Terrasse


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, søndager

fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Tilleggstjenester

 • Servitørkostnad295kr
  Hovmester /administrator beregner kostnadsoverslag i forkant av selskapet basert på info om oppstartstid for selskapet etc. Prisen er per time
 • Taxigodtgjørelse850kr
  De natt-arbeidende servitørene skal ha utbetalt en felles kontant taxistøtte. Betales direkte til hovmester eller ansvarlig servitør ved ankomst eller ved levering av drikkevarer etc.
 • Serviceavgift100kr
  Annerledes Brød & Cirkus tar ansvar for lagring, håndtering, kjøling og frambud av Arrangørens egne drikkevarer etc.,- samt rydding, kasting og bortkjøring av tomgods og tomflasker etter selskapet. Serviceavgiften dekker også oppdekking med damaskduker / -servietter og kaffe/te (fri mengde).


8 Omtaler

Hilde S. avatar
Hilde S.
21.09.2020
fem strjerner
Fantastisk sted å feire stor selskap! Alt fungerte, mat og personal var bare fantastisk. Anbefales på det sterkeste. Og når solen skinner da er uteplassen, utsikten og stedet helt suverent! Anbefales

Ingebjørg F. avatar
Ingebjørg F.
07.07.2018
Brylupp
Super fornøyde med både mat, plass og personell😃

Vibeke H. avatar
Vibeke H.
25.06.2018
Vi er veldig fornøyd med
Vi er veldig fornøyd med alt:)

Anne-Mari H. avatar
Anne-Mari H.
18.10.2017
Herskapelig sted i flotte omgivelser
Pene lokaler, vakker hage, nydelig mat, flott oppdekking. Får et lite minus for servitører som var hyggelige og service-minded, men ikke hadde helt god "logistikk" (f.eks: litt klønete å sette bord med aperitiff forran døra ut til hagen på en solskinnsdag). Men absolutt et sted som anbefales!

Olav B. avatar
Olav B.
09.09.2017
9o-årsfeiring
Meget god fornøyd med mat og servering.

Martine u. avatar
Martine u.
08.12.2016
:)

Selma D. avatar
Selma D.
06.12.2016
Hyggelig lokale, litt lite mat
Hyggelig gammelt hus og trivelige lokaler. Men, det ble tomt for mat på buffer , ingen grønnsaker ble servert og at på til glemte serveringspersonalet påfyll av drikke på et bord og når vi sa fra... var det tomt.

Anne M. avatar
Anne M.
30.12.2015
Flotte lokaler i vakre omgivelser
Øverland Gård er passende lokale for mange anledninger. Jeg har vært gjest her ved anledninger der man har leid ett eller to rom eller hele bygningen, og det har vært flotte arrangementer hver gang. Gården ligger nydelig til med stor hage og med Marka og store grøntområder rundt. Bygningen er godt vedlikeholdt med det gamle, ærverdige preget godt tatt vare på, og maten er alltid god her.


Utleier er Morten

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Morten avatar


Lokasjon

Gamle Ringeriksvei 123, 1356 Bekkestua, Norge

Fra 13 000 kr lokalleie
8