Stripa er et godt rom, med stort vindu mot nordvest. Rommet er avdelt mot møterommet Stjerna med en skyvedør, og kan derfor leies/brukes alene, el. som en halvdelen av et større lokale. Det er en stor skjerm montert på veggen. Flipboard o.a. utstyr til møter kan fremskaffes. Fast inventar er en stor hjørnesofa, med et lite bord. En rekke sammenleggbare bord (120x60 cm.), samt stoler er tilgjengelig, men er til daglig ryddet på traller, for et fritt gulv. Rommet egner seg godt til alt fra yoga, møter (det kan lett settes opp plass til ca. 15-20 pers. i klasseromsoppsett), +20 pers. for foredrag, o.s.v. Lokalet er, sammen med Stjerna og Klubbstua flere ganger brukt til både konfirmasjoner, bursdager o.a. mer uformelle selskap. Ta kontakt for mer informasjon og evt. en visning.

Om Sagene Idrettsforening

Velkommen til Klubbhuset til Sagene Idrettsforening ved Voldsløkka i Oslo, sentralt plassert bare 5min. gange fra busstopp for linjene 54, 34 og 37. Vi har fire rom - Klubbstua, Festsalen og møterommene Stjerna og Stripa- av varierende størrelse, som alle kan passe til både kurs- og konferanser, større og mindre møter, barnebursdager, selskaper og andre aktiviteter som yogakurs o.l. Vi opererer med 25 års aldersgrense, men ser oss rett til å vurdere det enkelte arrangement i forhold til klubbens sosiale profil el.l. Vi tar ikke imot bookinger senere enn to uker før arrangementsdato.

Leietakere av lokaler til selskap/fester må være fylt 25 år. Vi leier ikke ut lokaler til bursdager/fester for aldersgruppen 18- 24 år.


Kapasitet

25
Sitteplasser
-
Ståplasser
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Projektor / TV
  • WiFi

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt drikke
  • Kan ha medbrakt mat
  • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig
  • Chambre séparée
  • Uteområde


Priser

Ukedager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


7 Omtaler

Johannes G. avatar
Johannes G.
09.01.2023
Fine lokaler, grei lyd og
Fine lokaler, grei lyd og supert med prosjektor. Perfekt for en hyggelig kveld med mat, da kjøkkenet er i samme rom.

Cecilie S. avatar
Cecilie S.
18.12.2022
Anbefales
Leid i anledning fest. Lett å booke og god kommunikasjon med utleier, alt fungerte veldig fint. Bra lokale.

Sabine E. avatar
Sabine E.
21.11.2022
En vellykket dåp
Vi hadde en veldig fin dåpsfeiring på sagene idrettsforening. De har et stort, fint og rent lokale med alt man kan trenge. Pynt og mat tar man jo med selv. De som jobbet der var veldig behjelpelige og stilte opp dersom vi trengte noe. Tusen takk for god service. Takk til Elisabeth som hjalp oss med å booke og var tilgjengelig gjennom hele opplegget. Dette anbefales sterkt av oss.

Ola G. avatar
Ola G.
10.02.2020
Veldig bra!

Ellen K. avatar
Ellen K.
22.11.2019
Lokalet var langt fra klart
Lokalet var langt fra klart til avtalt tid.

Ina J. avatar
Ina J.
23.09.2019
Et veldig vellykket opplegg
Vi var veldig fornøyd med leie av lokalet ved Sagene idrettsforening. Veldig god service og veldig fine lokaler!Utleier er Elisabeth

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Elisabeth avatar


Lokasjon

Stavangergata 32, 0467 Oslo, Norway

Fra 350 kr lokalleie
7