Deaktivert

Hele restauranten

Albin & Cecilies kafé

Om Albin & Cecilies kafé

Vårt lille gule hus på hjørnet av Briskebyveien og Holtegaten er et kjent og kjært landemerke i Oslo. Vegg i vegg ligger Galleri Albin Upp, hvor våre gjester kan nyte en velkomstdrink og ta en titt på utstillingen før bordsetning. Vårt lokale er intimt og koselig hvor det er plass til 25 personer. Det passer utmerket til selskap som konfirmasjon, dåp/ navnedag, firmafest, sommerfest og bursdag. I sommer halvåret er også vår hyggelige uteserveringen åpen. Vi serverer spennende og smakfulle matopplevelser i kunstneriske omgivelser. I våre selskaper tilbyr vi to tapasmenyer (tradisjonell og luksus). Ta gjerne en titt på disse lenger ned på siden. Det er også muligheter for å booke lunsjselskaper inntil 25 pers (både privat og firma). Vi har et stort utvalg fristende lunsjretter, alt fra smørbrød inspirert av det franske og italienske kjøkken, økologiske supper til friske og deilige salater. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon om hvilke lunsjretter vi tilbyr. Vår kafé er preget av god atmosfære, særpreg og munterhet – fordi vi selv trives så godt her er det lett å tilby andre. Velkommen til oss!


Kapasitet

25
Sitteplasser
25
Ståplasser
25
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Terrasse
  • Uteområde

Teknisk utstyr

  • WiFi


Menyer & Tilleggsinformasjon


14 Omtaler

Victoria H. avatar
Victoria H.
23.09.2019
Bursdagsfeiring
Var utrolig bra mat og hyggelig servitør! Veldig god service også!

Tale S. avatar
Tale S.
20.06.2018
Sjarmerende sted og deilig mat
Avholdt sommermiddag med 17 kollegaer. Sjarmerende lokaler, deilig mat og hyggelig service. Uformelt og privat, da vi fikk ha stedet for oss selv. Absolutt å anbefale!

Kalle P. avatar
Kalle P.
04.06.2018
Gemytlig stämning
Vi hade väldigt tur med vädret och kunde spendera majoriteten av tiden utomhus, vilket var väldig mysigt. Jag tror det hade blivit lite väl trångt om vi inte hade kunnat nyttja uteplatsen, men slutsatsen var att det var god mat och god stämning, flink och trevlig personal. Att det kom klagomål från naboen 21.00 på en fredag tycker jag var ett gott betyg för en sommarfest, dock anser jag kanske att det inte borde varit vårat problem att "handskas" med.

Christian C. avatar
Christian C.
21.01.2018
Fantastisk atmosfære og beste maten!
Kan absolutt anbefale dette stedet til alle type arrangement. Tapasen vi fikk servert var av ypperste kvalitet og servicen var upåklagelig. Kommer tilbake ved neste anledning!

Margot avatar
Margot
06.11.2017
Superb experience
I celebrated my birthday in November 2017 and it was great. The food was amazing and appreciated by everyone, service was very nice and I already knew I loved the venue. I was a bit worried that it would be a bit small, but we were 17 and it was good when seating. Standing was a bit tight but fortunately we didn't want to have a standing dinner ;) I also appreciated the contact before the event, very responsive and customer-oriented.

Linda L. avatar
Linda L.
30.10.2017
Hyggelig sted med god mat.
Dette er et sted jeg vil anbefale for selskap. En liten hyggelig kafé med veldig god tapas

Caroline S. avatar
Caroline S.
21.06.2017
Hjemmekoselig!
Vi hadde dåpsfesten vår her i juni. Valgte stedet pga den hjemmekoselige stilen og hyggelige bevertningen. Vi valgte bordsetting inne, men satte oss ut til kaffe og kake i sola :-) takk for veldig bra service! Eneste minus'et (som det er enkelt å gjøre noe med) var plasseringen av tapas'en. Den sto litt kronglete til innerst i lokalet. Om man flytter bordet ut til kasse-området vil alle komme enklere til.

Elizabeth N. avatar
Elizabeth N.
26.05.2017
Konfirmasjon
For å få leie hele lokalet for oss selv måtte vi være minimum 22 stk. Vi ville bli 21, men vi valgte å betale for 22 og fikk dermed lokalet for oss selv. På befaring syntes jeg det så litt trangt ut til 22 mennesker, men vi da beskjed om at dette gikk helt fint, 22 var helt perfekt, det hadde de hatt mange ganger. Vi fikk dessverre noen avbud slik at vi bare ble 19 stk, dette gav jeg beskjed om slik at de ikke trengte å dekke på til for mange. Vi bestilte også ekstra stekte båtpoteter, som ikke står på dere tradisjonelle tapas-meny. For dette betalte vi ganske mye ekstra pr kuvert. Nå ble det slik at vi kun ble 18 stk til fest og det var alt for trangt! Det ble veldig vanskelig for gjestene i bunad og reise seg og forsyne seg med mat uten at glasset til sidemann ble skjøvet ned i samme slengen. Flere av gjestene stanget hodet i lysekronen som hang rett ved tapasbordet. For de som satt lengst inn i lokalet ble det slitsomt å hente mat rett og slett. Som sagt betalte vi for 22 stk, jeg ga beskjed om at vi ble 19, men vi ble bare 18. Til tross for dette var det ikke nok mat. Det var ikke nok kjøttboller og det var ikke nok poteter, og med tanke på at vi betalte for 22...... Videre var det ikke satt opp noe skilt utenfor som ga folk beskjed om at det var et lukket selskap, slik at det til stadighet kom folk inn i lokalet også under taler. Dette var til tider meget forstyrrende. Når alt dette er sagt, må jeg si at maten vi fikk servert, selv om det var for lite, var utrolig god. Tiramisuen ble av noen beskrevet som den beste de har smakt og jenta som servert oss var svært høflig, blid og serviceminded. Og selv om lokalet var alt, alt for trangt, er det uten tvil full av sjarme og kos.

Anita H. avatar
Anita H.
11.10.2016
Koselig lokale med fin atmoafære
Veldig koselig, lite og intimt sted med fin atmosfære. Vi var 17 voksne og 4 barn. Det ble trangt men gikk akkurat. I og med at stedet er veldig lite så bør en ikke ha et selskap med mange barn som vil løpe rundt. Det er mye å rive ned der, og er galleri ut døra hvor de fort kan rive ned bilder. Men var veldig fornøyd med stedet, maten og servicen ellers :)

Liv O. avatar
Liv O.
31.05.2016
Veldig koselig sted med god mat, men trangt om plassen
Men ikke egnet til bursdagsselskap med 15 gjester når kafeen samtidig holder åpent for andre gjester. Men kommer gjerne igjen for å spise lunsj.

Hanne-Cecilie G. avatar
Hanne-Cecilie G.
24.05.2016
Konfirmasjon
Fantastisk mat. Fantastisk servering. Vi ble godt ivaretatt bestilling til gjennomføring. Jeg bil gjerne holde selskap hos dem igjen

Jan avatar
Jan
04.12.2015
Veldig koselig med personlig service
Feiret min kones 30 års lag her med spesialtilpassede tapas og god stemning. Veldig koselig sted med ypperlig, personlig og hyggelig service. Prisene er langt fra avskrekkende. Anbefales!

Renee N. avatar
Renee N.
04.12.2015
Perfekt!
Spiste tapas med jobben (julebord ). Fikk hele lokalet for oss selv. Utrolig intimt og koselig! Anbefales absolutt. Maren var kjempegod, betjeningen rask og VELDIG serviceminded!

Janne avatar
Janne
02.12.2015
Veldig god tapas og hyggelig stemning
Vi spiste tapas som var veldig god og delikat. Serveringspersonalet var veldig hjelpsomme og serviceminded. Lokalet er intimt og hjemmekoselig. Kan absolutt anbefales


Utleier er Isabella

0 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
Isabella avatar


Lokasjon

Briskebyveien 42, 0259 Oslo, Norge