Peissalen er delt i spisesalen og peisstua med peis, koselig sofakrok og egen bar. Spisesalen er ca. 24 m2 og har plass til 35 sittende personer.

Om Bøndenes Hus

Selskapslokalet Bøndenes Hus ligger i Ski, med gangavstand til sentrum. Bøndenes Hus er stedet for de mange anledninger og hos oss kan du arrangere bedriftsarrangement, kickoff, julebord, bryllup, bursdag, konfirmasjon, dåp og mye mer. Med en stor parkering og nydelig hage, fremstår huset i rustikk, klassisk, tidløs stil i farger og interiør. Fra vårt eget kjøkken kan du bestille alt fra små festmåltid til flere -retters middager med en avsluttende dessert! Huset tilbyr 2 saler for deres arrangementer: - Hovedsalen, i første etasje, har plass til 90 sittende personer - Peissalen i nedre etasje er et intimt og koselig lokale som passer perfekt til maks 35 personer Bryllup Når du velger Bøndenes Hus – Ski som lokale for din bryllupsfest så kan du stole på at vi i Alba Catering gjør alt vi kan for at din spesielle dag blir et rikt minne når det gjelder service, mat og atmosfære.Vi setter vår ære i at kunden skal føle seg trygg fra første kontakt og til arrangementet er vel i havn. Bryllup og bryllupsfest er en stor merkedag i livet. Vi kan ta hånd om det praktiske og travle med den uvurderlige støtten av vår samarbeide partnere. Ta kontakt og vi legger alt til rette slik at dere som brudepar får en storslått, minnerik dag. Selskap Vi har lang erfaring med flere typer selskap. Det være seg barnedåp, konfirmasjon, bryllup, jubiléer av alle slag, men også kurser, konferanser, kick-off og mer! Vi gleder oss til å høre fra deg!


Kapasitet

35
Sitteplasser
-
Ståplasser
50 m²
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Parkering
  • Uteområde
  • Barnevennlig
  • Chambre séparée

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • WiFi


Priser

lørdager, søndager

fredager


2 Omtaler

Hilde F. avatar
Hilde F.
14.09.2020
Vurdering av Bøndenes hus- Peissalen
Fine lokaler, passet fint at vi kunne bruke utearealene (gresset). Serviceinnstilt personale som også var fleksible og hjelpsomme. Alle spørsmål og ønsker ble ivaretatt på en god måte. Vi bestilte mat fra Alba- catering, og fikk gjort noen endringer, så vi var veldig godt fornøyd med maten! Eneste å trekke ned var at vi fikk altfor lite foccacia- brød, det var tomt etter at alle hadde forsynt seg en gang, og det var ikke mulig å få påfyll.

Andrei H. avatar
Andrei H.
02.07.2018
The best!
👍👍👍Utleier er Alba

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Noen få dager eller mer
Alba avatar


Lokasjon

Oppsandveien 3, 1400 Ski, Norge

Fra 1 700 kr lokalleie