Mezzanine

Cafe Amsterdam

Vår mezzanine er en del av våre større lokaler men likevel en del av ett større miljø.

Om Cafe Amsterdam

Cafe Amsterdam er en perfekt arena for firmafester, events og mindre private fester. Cafe Amsterdam er et åpent, men samtidig delt inn i avdelinger som gjør det egnet til alt fra store tilstelninger til mer intime fester. Vi har også en egen røyketerrasse. Ta kontakt med oss for et forslag til en kveld for dine medarbeidere som de sent vil glemme. Vår dyktige eventkoordinator syr sammen en pakke som dekker ditt behov for både servering og underholdning. Leie av vår lokaler ligger på 1500 til 3000 kroner kvelden


Kapasitet

55
Sitteplasser
80
Ståplasser
-
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • WiFi
  • Lysanlegg

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Rullestolvennlig
  • Dansegulv


Priser

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


12 Omtaler

Søren H. avatar
Søren H.
03.02.2020
Veldig hyggelig og lettvint!
Hadde en veldig bra kveld på Cafe Amsterdam, vi koste oss alle sammen! Hyggelig betjening og bra musikk!

Benedicte H. avatar
Benedicte H.
21.10.2019
Rotete og uorganisert.
Det var altfor høy musikk. Hadde problemer med å høre hva folk sa som satt rett ovenfor meg. Trodde dette var en bar hvor man kunne sitte ned å prate. Fikk også veldig lite oppfølging der og lite info om hvordan opplegget ville bli på forhånd. Fikk beskjed om å lage en Spotify liste på forhånd til baren. Men siden vi ikke vi fikk et eget rom forstod jeg ikke hvorfor jeg måtte det. Skulle min liste bli spilt for hele baren? Der var heller ingen som kom bort å tok meg imot og forklarte opplegget. Pluss var at det var veldig god mat.

Ida O. avatar
Ida O.
07.10.2019
Anbefales!
Vi feiret vår 30-årsdag på Cafe Amsterdam og hadde vår egen private mezzanin. Vi fikk masse god hjelp av de ansatte til å planlegge festen, langbordet var nydelig dekket da vi kom og de fylte hele tiden på med mat og drikke vi hadde bestilt. Anbefales!

Siw K. avatar
Siw K.
20.11.2018
Topp

Anita E. avatar
Anita E.
24.09.2018
Det anbefales 👍👍👍

Siri T. avatar
Siri T.
05.06.2018
Vellykket 25-årsdag
Dette var et helt herlig sted å invitere til selskap! Veldig gode drinker, god mat, hyggelige bartendere, samt en fantastisk planløsning. Det er en koselig atmostfære der. Personalet passet på bursdagsgavene bak baren, noe jeg satt stor pris på. Dette er et sted jeg vil komme tilbake til og anbefaler alle å dra til :-)

Marit N. avatar
Marit N.
30.05.2018
Strålende service!
Personalet gjorde alt for at vi skulle få en fin kveld og det fikk vi! De var veldig, hyggelige, rause og gavmilde. Flott bar som har alt du måtte trenge. Litt skuffende at det ikke ble DJ som avtalt, men veldig hyggelig at vi da fikk styre musikken. Deilig mat bestilte vi og fra solglimt. Takk for en flott aften, brura var fornøgd:)

Linn Therese avatar
Linn Therese
11.03.2018
Linn
Jeg og en venninne leide lokale her i forbindelse med vår 30 årsdag. Vi er veldig fornøyd med all service og god hjelp vi fikk! Alt gikk etter planen og både vi og gjestene var veldig fornøyde:) Kan så absolutt anbefale Cafe Amsterdam!

Sofie J. avatar
Sofie J.
05.02.2018
Super service!!
Vil verkligen anbefale folk hit! Fin service, hyggelig folk på jobb å fint planert! Tusen takk!

Vegard S. avatar
Vegard S.
15.01.2018
Sur slutt på en hyggelig kveld
Vi booket Mezaninen på Cafe Amsterdam for et bursdagsselskap. Hadde en fin kveld og fikk god oppfølging på starten av kvelden. 1:30 var da dette over. Baren ble stengt tidlig pga dårlig omsetning og vi fikk ikke brukt resterende bonger vi hadde allerede betalt for. Lokalet var veldig fint for en god fest, men sitter igjen med en litt sursmak når vi ble "kastet ut" før stenge tid fordi baren ikke tjente nok. Råd til neste gang, la iallefall selskapet som er der kjøpe drikke ut åpningstiden og omsetningen ville iallefall vært et par tusen kroner bedre.

Stéphanie M. avatar
Stéphanie M.
08.09.2017
Supert
Personalet var utrolig behjelpelige og fleksible både i tiden før og på selve dagen, og arrangementet vårt var perfekt med alt de hadde tilrettelagt for oss. Utrolig fornøyd! Anbefales

Nicolai Shariati avatar
Nicolai Shariati
30.03.2016
BESTE !!!
Jeg elsker dette stedet!!!! 11/10


Utleier er Cafeamsterdam

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 50%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Cafeamsterdam avatar

Lokalet er

  • Åpent / delvis åpent område

Lokasjon

Kristian Augusts gate 12, 0164 Oslo, Norge

12