Velkommen til CÆP Lounge, et eksklusivt og stilig sted perfekt for bedriftsarrangementer i hjertet av Oslo. Med sitt moderne og elegante interiør, tilbyr loungen den ideelle rammen for alt fra bedriftsmøter og nettverkseventer til firmafester og kundetilstelninger. Skreddersydd for Bedrifters Behov: CÆP Lounge er utstyrt for å imøtekomme alle typer bedriftsbehov. Våre fleksible sittegrupper og sofistikerte innredning skaper en behagelig atmosfære som er optimal for både uformelle og formelle sammenkomster. Teknologi og Underholdning: Ved å integrere Samsung The Frame TV-er, tilbyr vi en unik kombinasjon av toppmoderne teknologi og kunstnerisk eleganse. Disse TV-ene er ideelle for presentasjoner, produktlanseringer eller for å sette en ekstra spiss på arrangementet ditt. Mat og Drikke: Vår meny består av et utvalg av førsteklasses småretter, perfekt for nettverksbygging og sosialisering. Bartenderne våre er eksperter på å mikse alt fra klassiske cocktails til skreddersydde kreasjoner, noe som garantert vil imponere dine gjester. Vi har alle rettigheter. Perfekt Plassering: Beliggende i hjertet av Oslo, er CÆP Lounge lett tilgjengelig og utgjør et praktisk møtepunkt for både lokale og tilreisende gjester. Med sin elegante og innbydende atmosfære, er loungen det opplagte valget for bedrifter som ønsker å arrangere en minneverdig begivenhet. Tilpasningsdyktig for Ditt Event: Vi forstår viktigheten av detaljer når det kommer til bedriftsarrangementer. Vårt team er dedikert til å jobbe tett sammen med deg for å tilpasse lokalet og tjenestene våre slik at de samsvarer med dine spesifikke behov og ønsker. Enten det er en elegant cocktailkveld, et produktlanseringsarrangement eller et årlig firmaevent, er CÆP Lounge det ideelle stedet for å skape varige inntrykk og fremme forretningsforbindelser. Ta Kontakt for Booking: For mer informasjon eller for å booke CÆP Lounge for ditt neste bedriftsarrangement, ta gjerne kontakt med oss. V

Om CÆP

Cæp er en moderne amerikansk matbar, lounge og restaurant i hjertet av Oslo. Kjøkkenet byr på et rikt utvalg deleretter, for å smake litt av alt og for å gjøre maten til en sosial affære. Menyen er inspirert av det livlige California og kjøkkenkulturen der som smelter sammen elementer fra hele verden. Atmosfæren og innredningen speiler den avslappede viben fra solkysten. Cæp byr på et bredt vinkart med fokus på amerikansk vin, samt et rikt utvalg øl på fat og digge drænks med en Cæp-tvist! Loungen er deilig komfortabel og her kan du feire bursdag, se fotball, eller holde forretningsmøter og lunsj seminar. Eller bare spise litt og drikke øl. Cæp leier ut til private settinger og eventer, og har alt av AV-utstyr, TV skjermer og alle sportsrettigheter. I april åpner Cæp også opp bakgården sin slik at gjester får enda mere plass å boltre seg på. Et eget Chambre Sèparèe med plass til opptil 16 personer, kan bookes og passer utmerket til alt fra forretningsmøter, julebord og bursdagsfeiringer. Cæp er med andre ord et sted der man kan sitte hele dagen, hvor lunsj kan gli over til middag og et par freshe cocktails, eller et bedre glass vin.

Ikke tillatt med medbrakt mat og drikke grunnet serveringsløyver. Passer godt til lanseringer, frokostmøter, kurs eller sosiale samlinger. Hos oss er mulighetene mange, og vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer deg.


Kapasitet

40
Sitteplasser
50
Ståplasser
40
Kino / Konferanseformasjon
150 m²
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Rullestolvennlig
 • Scene
 • Dansegulv
 • venue.amenities.sports-rights


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


Ingen omtaler endaUtleier er Booking

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 30%
Svartid: Noen få dager eller mer
Booking avatar


Lokasjon

Kristian IVs gate 15, 0162 Oslo, Norge

Fra 1 500 kr inkl. servering