Restauranten

Christiania Qvartalet Møtesenter

Restauranten er en perfekt arena for blant annet julebord, vinterball og sommerfester. Vi tilbyr en lun atmosfære, bar med alle rettigheter og åpen peis. I direkte tilknytning har vi en egen sjarmerende bakgård som gjør at du kan arrangere selskapeligheter for inntil 150 personer gjennom hele året.

Om Christiania Qvartalet Møtesenter

Med gangavstand fra Oslo Sentralstasjon og all offentlig transport finner du Christiania Qvartalet Møtesenter. Nærmeste parkering er Q-park Bankplassen P-hus. Konferansesenteret ligger i Kvadraturen, sentralt i historiske Oslo. Fordelt på 2 etasjer har nå senteret 9 fleksible møterom, 3 flotte styrerom og et auditorium med kapasitet inntil 100 personer. Lokalene har dagslys og er utstyrt med godt ventilasjonsanlegg og AV-utstyr. Vår trendy kaffebar serverer det lille ekstra for de som ønsker det. Stedet har en nyoppusset restaurant, med en sjarmerende bakgård i direkte tilknytning. Her er det mulighet for å arrangere selskapeligheter for inntil 150 personer året rundt. Christiania Qvartalet Møtesenter er en del av Eurest Konferanse & Selskap. Vi drifter fire konferansesentre i Oslo med meget personlig atmosfære. Våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere vet hva som skal til for å gjennomføre et vellykket arrangement!

Christiania Qvartalet Møtesenter har serverings- og skjenkebevilling. Det er derfor ikke tillat med medbrakt mat og drikke.


Kapasitet

150
Sitteplasser
-
Ståplasser
150
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Dansegulv

Teknisk utstyr

  • WiFi
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


2 Omtaler

Sol a. avatar
Sol a.
14.09.2017
Auditoriet Kristiania Qvartalet
Teknisk Utstyr: PC ramlet ut ved flere anledninger og Power Point gikk i svart. Byttet til egen PC, men samme problem. Boring i vegger - måtte avbryte og stoppe jobbingen Frokost: sannsynligvis for mye beregnet pr person - de fleste tar 1-2 rundstykker

Wibeke avatar
Wibeke
04.01.2016
Julebord
Lokalene var bra og god service gjennom planleggingen, men servicen på selve julebordet var kanskje litt under det vi håpet på. Maten var middels.Utleier er Marit

5 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
08:00 - 16:00
Svarprosent: 100%
Svartid: Noen få dager eller mer
Marit avatar


Lokasjon

Grev Wedels Plass 7, 0151 Oslo, Norge

Fra 19 950 kr inkl. servering