Hele Huset

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Gjestestuene festlokaler på Norsk Folkemuseum ligger i et vakkert miljø omkranset av gamle tun og en stavkirke fra 1200-tallet. Vi tilbyr leie av hele huset for spesielle anledninger som bryllup og runde tall, julebord og jubileer. Det passer ypperlig å leie hele huset for små eksklusive grupper ned til 30 personer, og selvsagt også for store grupper på opp til 130 gjester. Vi kan lage alt av tilstelninger fra kick-off og lanseringer, til julemiddager og møtelunsjer. Stor fleksibilitet og landlig beliggenhet i Oslo gjør Gjestestuene til et godt valg for ditt neste arrangement. Gjestestuene ligger rundt 3,5 kilometer fra Oslo Rådhus og har gode buss- og båtforbindelser. Vi har også vår egen parkeringsplass med plass til ca 20 biler.

Om Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum egner seg ypprlig til større og mindre møte- og konferansedager. Huset består av fire rom, hvor vi har plass til 130 personer i plenumssal i andre etasje, mens rommene i første etasje kan brukes av grupper på alt mellom 10 - 50 personer. Gratis wifi og bruk av teknisk utstyr. Gratis parkering for rundt 20 biler, med god tilgjengelighet til ytterligere parkering ca 150 meter unna. Gratis adgang til Folkemuseet for pauseavbrekk gjennom møtedagen. Svært godt in-house kjøkken som tilrettelegger møtedagen for deg med smidig betjening og møteservering i toppklassen. Dagpakker tilgjengelig fra 525 kr inkludert kaffe/frukt, god varm eller kald lunsj med drikke, samt kaffe/kakebit på ettermiddagen. Se mer på www.tgsmat.no Eksklusiv beliggenhet på Bygdøy, med enkel adkomst med buss 30 Bygdøy som går i 10-minutters intervaller fra Oslo sentrum hele dagen. Eventuelt med ferge fra Rådhuskaia sommerstid. Fra Bygdøynes er det ca 15 minutter å gå til Gjestestuene. Unike lokaler for arrangører som er ute etter det lille ekstra for sine kunder eller medarbeidere, uten å forlate byen. - Bynære grønne omgivelser i kulturlandskapet på Norsk Folkemuseum. - Unik arkitektur fra en av Norges fremste arkitekter. - Førsteklasses kjøkken med fokus på høy kvalitet. - Enkel adkomst med bil, buss og ferge.


Kapasitet

150
Sitteplasser
150
Ståplasser
150
Kino / Konferanseformasjon
130
Rundbord
-
Areal

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • Flipchart/whiteboard
 • Projektor / TV
 • WiFi

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Alkohol tilbys gjennom utleier
 • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

 • Dansegulv
 • Parkering
 • Uteområde
 • Terrasse


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


5 Omtaler

Silje J. avatar
Silje J.
20.09.2022
Konfirmasjon

Helene O. avatar
Helene O.
26.06.2020
Møtedag
Flotte lokaler og hyggelig vertskap. Litt teknisk trøbbel, men det fikk vi ordnet. God mat også!

Anne B. avatar
Anne B.
18.09.2018
Konfirmasjons feiring
Et utrolig vakkert hus Sæterhytten, og vakkert ute. Bra med info vedr trafikksus, da var man godt forberedt på det. Flinke personaler på stedet, og velorganisert gjennomføring.

Per H. avatar
Per H.
16.12.2017
Ledermøte Veidekke Anlegg
Velfungerende møterom, meget god mat og serviceinnstilt personell. Anbefales

Sonja S. avatar
Sonja S.
24.05.2017
Gjestestuene
Flotte lokaler, god mat og hyggelig betjening. Vi bestiller gjerne her igjen.Utleier er

2 lokaler på Eventum
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
 avatar


Lokasjon

Strømsborgveien 2, 0287 Oslo, Norway

Fra 29 900 kr lokalleie
5