Jaktslottet

Kjeholmen - Egen øy i Oslofjorden

Om Kjeholmen - Egen øy i Oslofjorden

Vi ønsker velkommen sommerøya Kjeholmen, Oslofjordens mest idylliske øy! Her arrangeres alle typer sommerfester, selskap, runde dager, jubileum, kickoff eller teambuilding. Kun fantasien setter grenser! I ro og mak kan du nyte spektakulære solnedganger og utvikle relasjoner med dine kolleger og kunder. Denne perlen av en øy med sine svaberg, strender og gressletter, innbyr både til dans, samhold, aktiviteter og feiring. Sommerfest: Ha sommerfest på en helt egen, idyllisk øy! Her får dere en fantastisk ramme , med bølgeskvulp, båttur, grønne sletter og sjarmerende bygninger. Våre leverandører på event skreddersyr opplevelsen for dere. Hovedhuset: "Jaktslottet" passer perfekt til mellomstore arrangementer som selskap, sommerfester, bryllup og runde dager.Kapasiteten er 100 personer fordelt på 2 intime stuer , peisestuen og biblioteket. Perfekt til seminar eller fest. Det finnes både terrasse under tak og en liten slette utenfor lokalitetene som kan benyttes etter deres ønske til for eksempel aktiviteter, servering og underholdning. Lokaler og fasiliteter på øya: På hovedsiden (mot Høvik) står det et stort partytelt i tilknytning til en fantastisk paviljong. Teltet har egen bar og scene og rommer hele 250 personer. Paviljongen er en stor, sekskantet bygning med store vinduer i alle retninger. Her har du plass til 100 sittende personer. I tilknytning til telt/paviljong er det tilgang til proff-storkjøkken med oppvaskmaskin og kjølerom. Plassen har tre store utegriller og stor plen for aktiviteter. Hovedsiden ligger sydøstvendt, med sol, hav, luft og vakker utsikt. Utenfor "Jaktslottet" ligger telt nummer 2 med plass til 100 personer. Begge telt kan varmes opp på forespørsel. Overnatting: Vi tilbyr tre selvstendige hytter, tre leiligheter og fire rom (i Jaktslottet). Alle enhetene er oppgradert de siste åra med innlagt vann, toaletter og dusj. Enhetene har alle fasiliteter. Det eneste du må ta med er sengetøy og personlige artikler. Det er totalt 42 sengeplasser. Aktiviteter/team building: Øyas store gressplener egner seg godt for diverse aktiviteter. Hva med en runde crockett, minifotball eller badminton? Vi formidler gjerne kontakt med cateringbyråer eller eventaktører. Eksempelvis kan det kanskje friste med en RIB-tur, fisketur, regatta med store seilbåter, underholdning eller en profesjonell team-building aktør? Adkomst: Vi er behjelpelige med båttransport til øya. Vi har en egen båt med plass til ca. 30 personer som vi kan hente/bringe gjester fra og til Snarøya. Charterbåter kan leies i Oslo eller Sandvika. Det finnes en gjestebrygge med 13 båtplasser, samt en stor brygge hvor større båter kan legge til. Prising: Merk at prisen er en fra-pris basert på ren utleie til mindre arrangementer. Vi skreddersyr gjerne ditt opplegg i samarbeid med deg og finner frem til gunstige totalpakker. Vi gleder oss til å høre fra deg vedrørende ditt neste kurs, konferanse, seminar eller andre typer selskapeligheter.

Velkommen til et stemningsfullt julebord i Jaktslottet på Kjeholmen, ønsker du en spesiell dato for ditt firma kan det være riktig å bestille nå. Minimum 60, Max 100 personer. Ta båten fra Oslo, Lysaker, Fornebu eller Sandvika. Gå fakkelsti opp til Jaktslottet bli mottatt med en velkomst-drikk og nyt atmosfæren og den gode maten. Kjeholmen er deres for kvelden. Julebord er tilgjengelig ons-lørd f.o.m uke 43.


Kapasitet

100
Sitteplasser
-
Ståplasser
100
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Terrasse
  • Uteområde

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV


Priser

onsdager, torsdager, fredager, lørdager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


1 Omtale

Charlotte K. avatar
Charlotte K.
23.09.2019
Kunne vært så mye bedre
Øye ligger fantastisk til og har kjempe potensiale. Dessverre bærer d hele preg av dårlig vedlikehold og håndtering. Bestyrer på øya er langt fra hyggelig og setter alene en demper på opplevelsen. Da vi overtok var d røykstumper overalt på terrassen og mye plast og søppel slengt rundt omkring. Vi brukte foodoccation til catering og de var fantastiske. De gjorde at oppholdet ble betydelig bedre. Maten og kokkene og servitørene var virkelig flinke. Anbefaler dem på d varmeste. Vi var 84 stk.Utleier er

3 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 60%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Kjeholmen, Bærum, Norge

Fra 99 000 kr inkl. servering