Om Mangfoldighetshuset

Flott og stort lokalet sentralt i Sandvika sentrum som passer for ulike arrangementer. Aldersgrense på 25 år når alkohol skal nytes, og 23 år ved alkoholfrie arrangementer. Kapasitet: Stor sal 150 sitteplasser og liten sal 40 sitteplasser. Hele lokalet leies ut som en enhet og man har derfor tilgang til begge. Det er stoler og bord i salen for 150 personer som kan benyttes kostnadfritt. Det er er kopper og tallerkner for 120 personer. Leietid: Hverdager og helger fra kl 08.00 til 24.00 Alkohol servering: Det er krav om tilstedsværelse av en person over 25 år under hele arrangementet ved alkohol servering. Utleier tillater ikke alkoholservering til personer som under 18 år. Komfyr og oppvaskmaskin: Per i dag er det ikke installert komfyr eller oppvaskmaskin i lokalet. Reservasjon: Avtalt leie pris betales ved reservering i tillegg til ett depositum på 2500 kroner som tilbakebetales leietaker ved endt leie uten skader. Komplett innbetaling av avtalt pris samt depositum senest 3 uker før arrangement. Avbestilling: Før 2 uker til reservasjon- 50% refusjon. Under 2 uker til reservasjon - Ingen refusjon Musikk anlegg: Vi har avtale med Bærum lyd og Lys og høytaller anlegg tilpasset deres arrangement kan leveres mot tillegg i prisen. Merk at dette er en separat tjeneste som leveres av Bærum Lyd og Lys og prisen vil derfor må diskuteres direkte med dem. Rengjøring: Grunnet pågående Covid-19 pandemien har vi sett oss nødt til å pålegge obligatorisk rengjøring av lokalet for tilfredstillende resultat og desinfisering i regi av vaske firma. Dette vil derfor komme i tillegg til utleie prisen og vil ligge på 3000 kroner.

Direkte i nærheten av buss og togstasjon. Rikelig med parkeringsplasser direkte over lokale.


Kapasitet

200
Sitteplasser
-
Ståplasser
-
Areal
23 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Kan ha medbrakt mat
  • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

  • Selvbetjent kjøkken
  • Parkering
  • Dansegulv
  • Rullestolvennlig
  • Barnevennlig
  • Chambre séparée

Teknisk utstyr

  • Lysanlegg


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


2 Omtaler

Ghadir avatar
Ghadir
03.08.2020
Stort men hadde utfordninger
Stort og pent men det var veldig veldig varmt der slik at det var veldig irriterende. Oppvaskemaskinen var ødelagt så brukte vi masse tid for å vaske opp.

Marie M. avatar
Marie M.
27.01.2020
Stort og fint
Til å være de første som leier til fest, var det et stort og fint lokalet. Veldig hyggelig utleiere. Enkle å kommunisere med.


Utleier er Post

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 70%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Post avatar


Lokasjon

Rådmann Halmrasts vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Fra 6 500 kr lokalleie