Deaktivert

Om Maridalsveien 112

Trenger du mer plass eller ønsker du deg en hage midt i byen til deg og dine venner, familie eller kolleger? Her er det plass for opp til 20 personer på kvelden og dagtid. Du kan også leie lokalet for overnatting (2 personer). Ved utleie på dag og kveldstid får du hele hagen og lysthuset for deg selv, ønsker du mere plass kan du leie første etasje av huset. Dette er en leilighet på 40kvm som du leier over natten. Huset og hagen er eid av samme familie siden 1855 og vi har drevet med utleie siden 1857 (161år) kan nevne at i 1903 bodde det 27 mennesker på to plan. Huset har mye sjel og vi har brukt mange tusen timer for å få det så fint som mulig. Vi synes det er hyggelig å kunne dele dette huset med andre som setter pris på det. Velkommen skal dere være til oss i Maridalsveien 112 Koselige sammenkomster Syklubber, foreninger, små organisasjoner og andre små grupper vil også kunne nyte vår hage og vårt hjem Små bryllup som ønsker en hage til sitt selskap En annerledes samling på en unik plass i et unikt lokalet med flott sommerhage. Vi gleder oss til å gi deg en mer jordnær stemning på sammenkomsten.

Hos oss er det et et enkelt kjøkken med to kokeplater. Ingen ovn, så de fleste griller, tar med catering eller tapas. Det er egen do for gjestene på hageplan. Det er en plasma skjerm på 42 tommer som funker veldig bra, vi har projektor men skjermen tar litt plass og det er bedre bildet på TVen. Det er også WIFI. Av bestikk tar man med det man må trenge selv, ellers kan man "leie" bestikk, glass og tallerken av oss som vi da vasker opp. Vi leier ut pr time så hvis man ønsker lengre tid kan man avtale det på forhånd. Vi tar et depositum på forhånd. I tillegg til dette er det en leilighet på 40 kvm som er den eldste delen av huset og har blitt pusset opp til en eksklusiv leilighet. Rydding av lokalet etter seg må man begynne med litt før klokken 23, ellers blir det 23.30 fort før man kommer seg videre. Det vil være noen som møter dere og som kan hjelpe til med noe vis det skulle trenges og når dere drar:) Mvh Joachim Raade (6 generasjon)


Kapasitet

20
Sitteplasser
20
Ståplasser
12
Langbord / Styrebord
-
Areal
25 år
Aldersgrense for leie

Mat og drikke

 • Alkohol kan nytes på stedet
 • Kan ha medbrakt mat
 • Kan ha medbrakt drikke

Fasiliteter

 • Selvbetjent kjøkken
 • Terrasse
 • Tilbyr overnatting
 • Uteområde
 • Barnevennlig

Teknisk utstyr

 • Lydsystem
 • WiFi
 • Projektor / TV


9 Omtaler

Ggolizade avatar
Ggolizade
14.08.2018
Meget koselig
Vi hadde en liten bryllupsfeiring her og var storfornøyde. Været var så som så, og vi fikk ikke brukt hagen i like stor grad som vi hadde ønsket. Likevel hadde vi det überkoselig, og det ble plass til våre 16 gjester + oss to inne. Joachim var lett å kommunisere med og hjelpsom. Anbefales på det sterkeste.

Kjetil avatar
Kjetil
15.07.2018
Fint sted, med hyggelig atmosfære!
Alt ble gjennomført som planlagt. Det var et veldig hyggelig sted, med en utrolig fin hage. Kan anbefales til alle:)

Arish K. avatar
Arish K.
29.05.2018
Skjult perle sentralt i Oslo. Meget hyggelig utleier
Leide dette stedet til et utdrikningslag mai 2018. Utleier var både hyggelig, hjelpsom og samarbeidsvillig. Huset er helt fantastisk, og hagen er magisk. Vi Massevis av sitteplasser ute og mulighet for å sitte inne. Både deltakerne, brudgommen og undertegnede hadde en helt fantastisk nydelig takk. Takk til Joachim og familien som leide huset/hagen til oss. Anbefales på det sterkeste. Mvh Arish og Thomas

Lill E. avatar
Lill E.
19.05.2018
LITEN OASE MIDT I SAGENE
Intim og koselig ombygd "stall" på Sagene som jeg og mine arbeids kollegaer har falt for etter å ha hatt vår årlige sommerfest her 2 år på rad:) Gode sitte muligheter inne og liten sjarmerende hage med mange sitteplasser hvor man kan sitte å nyte lyden av fuglesang og se på fiskene i dammen:) Anbefaler absolutt dette stedet for mindre selskap:)

Arnstein Olsen avatar
Arnstein Olsen
18.05.2018
En perle, En oase. helt unikt
Finnes ikke maken i Oslo. Utrolig hyggelig, føles som å være et helt annet sted en mitt i Oslo. Ingen innsyn bare masse grønt man kan se på utsiden, heller ingen bygninger som skjermer for solen. god plass. i et historisk hus. veldig koselig inne, med peis vis det er kaldt ellers veldig beroligende å se fiskene. kan anbefales på det sterkeste

Arnstein Olsen avatar
Arnstein Olsen
18.05.2018
En perle, En oase, helt unikt
Finnes ikke maken i Oslo. Utrolig hyggelig, føles som å være et helt annet sted en mitt i Oslo. Ingen innsyn bare masse grønt man kan se på utsiden, heller ingen bygninger som skjermer for solen. god plass. i et historisk hus. veldig koselig inne, med peis vis det er kaldt ellers veldig beroligende å se fiskene. kan anbefales på det sterkeste

Rudi Baumgarten avatar
Rudi Baumgarten
02.05.2018
Intim og særdeles hyggelig møteplass for bedrifter
Etter å ha benyttet flere møteplasser i Oslo området er utvilsomt Maridalsveien 112, den hyggeligste plassen vi har gjennomført møter. Sentralt, fantastisk hage og ikke minst unik stemning gir ekstra inspirasjon til våre møtedeltagere. Alle var enige at vi skal tilbake og holde våre møter i Maridalsveien 112.

Ina M. avatar
Ina M.
03.07.2017
Useriøs aktør
Verten avlyste kun en uke før arrangementet skulle holdes, angivelig pga at naboene hadde truet med politianmeldelse. Måtte derfor finne nytt festlokale på kort tid. Raades hagekafe er en kjempefin søndagskafe men de bør ikke være på eventums sider lengre.

Tony S. avatar
Tony S.
08.04.2017
Idyll midt i byen
Var så heldige at vi fikk leie lokalet på kort varsel. En idyllisk perle midt i Oslo sentrum, med hyggelig sittegrupper inne og en fantastisk uteplass! En meget imøtekommende og inkluderende vert som bød på seg selv og sitt sted. Vi hadde en meget bra kveld her vi sent vil glemme. Takker så mye for gjestfriheten og kan anbefale videre på det sterkeste:)


Utleier er Joachim

1 lokale på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 17:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Noen få dager eller mer
Joachim avatar


Lokasjon

Maridalsveien 112, 0461 Oslo, Norge