Lokale for bedriftsarrangement og faglige innslag

Plus Arena

Et lokale skreddersydd for organisasjonsutvikling, seminarer, trening og møter.

Om Plus Arena

Vi har byens desidert beste beliggenhet og en stemning du knapt finner andre steder. Vår egen "House Mama" Alice tar deg i mot og sørger for at du har alt du trenger fra henvendelse til du går ut døra :) Velkommen til organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Konserter, workshops og møter. Nettverk og teambuilding. Varme følelser og kalde forfriskninger. Koordinering av catering, profesjonell filming/streaming av arrangementet, foredragsholdere og andre fasilitatorer er noe vi tilbyr support på, så det er bare å ta kontakt!


Kapasitet

40
Sitteplasser
90
Ståplasser
40
Langbord / Styrebord
18
Klasseromformasjon
24
Hesteskoformasjon
32
Rundbord
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Flipchart/whiteboard
  • Projektor / TV
  • WiFi
  • Lysanlegg

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt drikke
  • Kan ha medbrakt mat
  • Alkohol kan nytes på stedet

Fasiliteter

  • Scene
  • Parkering


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


6 Omtaler

Signe A. avatar
Signe A.
18.11.2019
Julebord
Vi var en gruppe på 35 personer som skulle feire vårt julebord på Helt Sentralt. Lokalene passet oss perfekt, vi spiste middag i 2. etasjen og det gikk akkurat med 35 personer. Det ble intimt og koselig, hadde nok ikke anbefalt flere samlet i 2. etasjen. Etter middagen ordnet vi i stand dansegulv i 2. etasjen og sofagrupper i 1. etasjen. Det føltes nesten som å ha en koselig hjemmefest. Vakten var kjempehyggelig og hjalp til med å holde litt orden underveis. Planleggingsprosessen fungerte bra. Daglig leder var tilgjengelig og svarte raskt på forespørsler. Jeg fikk komme og se lokalene før vi avtalte leie. Og jeg fikk dagen på å ordne lokalene. Daglig leder hadde gode råd og tips til festen som kom til god nytte. Noen småting underveis som ble gitt tilbakemelding på og det var ikke noe problem å snakke med daglig leder om det. Vi bestilte mat fra Rockekokkene og alle var fornøyde med maten. Prisen var fornuftig mtp. beliggenhet, dørvakt og vasking og rydding i ettertid. Anbefales til de som skulle ønske å samles i Oslo Sentrum.

Kristin B. avatar
Kristin B.
26.11.2018
Fantastisk!
Hadde min 30 års dag her! Og lokalet var perfekt for 40 stk til middag og fest! Kan anbefale lokalet på det varmeste. De ansatte var også veldig hjelpsomme!

Siveliserist avatar
Siveliserist
17.09.2018
Fantastisk
Helt sentralt, leverte perfekt fra vårt første møte med dem. Bra servise perfekte lokaler og alt sv utstyr og lokale som var en perfekt ramne for vår fest.

Johnny S. avatar
Johnny S.
03.07.2018
Veldig fint og koselig lokalet!
Veldig fint og koselig lokalet! Anbefalest på det sterkeste for mindre arrangement :) Veldig hyggelige og snille verter!

Daria A. avatar
Daria A.
15.01.2018
Veldig hyggelig og intim plass - flott kommunikasjon!
Booket plassen til en liten gruppe via jobb og dette er et sted hvor folk kan nyte hverandres selskap uten sterile PG kjedelige omgivelser! Gjengen på Helt sentralt har vært veldig behjelpelige med alle spørsmål og organisering på forhånd. Flott sted! Vi betalte også for vaskehjelp som kom tidlig og det var uteolig hjelpsomt og hyggelig :)

Beate M. avatar
Beate M.
06.12.2017
Sentrale og fine lokaler
Jeg hadde nylig gleden av å benytte lokalene hos "Helt Sentralt" i sammenheng med et jobbarrangement. Vi benyttet overetasjen som spisested og underetasjen som bar-område. Veldig vellykket. Kjempehyggelige utleiere med tydelig fokus på service. Dørvakten/ryddehjelpen var også veldig trivelig og til stor hjelp underveis i arrangementet. Anbefales!


Utleier er Alice

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen noen få timer
Alice avatar


Lokasjon

Strandgata 19, 0152 Oslo, Norge

Fra 6 250 kr lokalleie
6