Selskapslokale

Sæterhytten

Om Sæterhytten

Sæterhytten selskapslokale er et unikt festlokale med en lang historie tilbake til midten av 1800-tallet. Den gang var stedet badehus for vår kongefamile på Bygdøy. Sæterhytten selskapslokale leies ut i sommerhalvåret fra 1. mai til 1. oktober til alt fra konfirmasjon og feiring av runde tall, til sommerfest og presentasjoner. Sæterhytten består av en inn-glasset spisesal med panoramautsikt over Oslo og passer ypperlig til mellom 20-40 gjester, maks ca 40 - 45 personer. I tillegg finnes en liten peisestue, et lite kammers og et flott uteområder med hagebenker og panoramautsikt over hele Oslo. På dager med godt vær er det perfekt å servere velkomstdrinken ute. Her er det også benker man kan sitte på. En åttekantet paviljong ute foran Sæterhytten kan brukes til musikalske innslag og lignende. Mat, drikke og servering må dere bestille fra kjøkkenet vårt, TG Selskapsmat, som holder til på Gjestestuene, en liten kilometer unna. (Det er ikke mulig å ta med egen mat og drikke, med unntak av helt enkle kaker til kaffen). Du ser informasjon om ulike priser og menyer på www.tgsmat.no Ta kontakt for å planlegge et helt spesielt sommerarrangement på Sæterhytten!

Det er kun 7-8 parkeringsplasser på Sæterhytten. Det er som regel greit med parkering langs Bygdøyveien i helgene. Det er greit for taxier å kjøre helt frem til Sæterhytten på arrangementsdagen - bommen står åpen mens dere er hos oss. Nærmeste stoppested med offentlig transport er Frognerkilen med buss 30 Bygdøy. Det tar rundt 5 – 10 minutter å gå til Sæterhytten fra busstoppet.


Kapasitet

40
Sitteplasser
-
Ståplasser
40
Hesteskoformasjon
36
Langbord / Styrebord
-
Areal

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Utleier tilbyr matservering
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Parkering
  • Dansegulv
  • Uteområde

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV


Priser

Alle dager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


3 Omtaler

Tora R. avatar
Tora R.
23.09.2019
Perle
Fantastisk sted og fantastisk personale Vi hadde en kjempefin dag / kveld her

Martin S. avatar
Martin S.
23.09.2019
Sommerfest på Sæterhytten

Janne N. avatar
Janne N.
19.05.2016
Minnerik dag i flotte omgivelser
Vi leide et lokale på Sæterhytten til datteren vår sin konfirmasjon. Hun hadde aldri vært der før hun kom dit, dagen hun ble konfirmert. Hun fortalte oss at hun var veldig fornøyd med lokalet. Hun sa det lå flott plassert, og var veldig fornøyd med omgivelsene. De ansatte der var hyggelige og hjelpsomme. De passet også på at alt var sånn det skulle, noe som var med på å gjøre dagen til konfirmanten perfekt. De pyntet også veldig fint. Datteren vår har fått mange minnerike minner fra Sæterhytten. Jeg vil si at Sæterhytten er et perfekt sted for å feire konfirmasjoner og andre anledninger.


Utleier er Anne

3 lokaler på Eventum
Åpningstider kundesenter
Ukedager
09:00 - 16:00
Svarprosent: 90%
Svartid: Innen en arbeidsdag
Anne avatar


Lokasjon

Bygdøyveien 30, 0287 Oslo, Norge

Fra 8 900 kr lokalleie