Selskapslokale

Sæterhytten

Om Sæterhytten

Sæterhytten selskapslokale er et unikt festlokale med en lang historie tilbake til midten av 1800-tallet. Den gang var stedet badehus for vår kongefamile på Bygdøy. Sæterhytten selskapslokale leies ut i sommerhalvåret fra ca 1. mai til 1. oktober til alt fra konfirmasjon og feiring av runde tall, til sommerfester, kick off og presentasjoner. På Sæterhytten er det plass til mellom 20 - 40 gjester, maksimalt 45 gjester. Man disponerer et stort rom med mye vinduer, lys og utsikt. I tillegg er det en liten peisestue, et lite kammers og et kjøkken drevet av TG Selskapsmat i huset. Ute er man omkranset av høye løvtrær rett ovenfor Frognerkilen, og det er fantastisk utsikt over Oslo. Vi har benker og hagemøbler, som gjør at mye av festen kan foregå utendørs på varme sommerdager hvis man ønsker det. På dager med godt vær er det perfekt å servere velkomstdrinken ute. En åttekantet paviljong gjør bildet perfekt. Den kan for eksempel brukes til musikalske innslag eller taler til konfirmanten. Mat, drikke og servering må dere bestille fra kjøkkenet vårt, TG Selskapsmat. (Det er ikke mulig å ta med egen mat og drikke, med unntak av helt enkle kaker til kaffen). Du ser informasjon om menyer, pakkeløsninger og priser på www.tgsmat.no Ta gjerne kontakt for å planlegge ditt helt spesielle sommerarrangement på Sæterhytten!

Det er kun 8 - 10 parkeringsplasser på Sæterhytten. Det er som regel greit med parkering langs Bygdøyveien i helgene. Det er greit for taxier å kjøre helt frem til Sæterhytten på arrangementsdagen - bommen står åpen mens dere er hos oss. Nærmeste stoppested med offentlig transport er Karenslyst Allé med buss 30 Bygdøy. Det tar rundt 5 – 10 minutter å gå til Sæterhytten fra busstoppet.


Kapasitet

40
Sitteplasser
-
Ståplasser
36
Langbord / Styrebord
40
Hesteskoformasjon
-
Areal

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV

Mat og drikke

  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier
  • Utleier tilbyr matservering

Fasiliteter

  • Dansegulv
  • Parkering
  • Uteområde


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


3 Omtaler

Tora R. avatar
Tora R.
23.09.2019
Perle
Fantastisk sted og fantastisk personale Vi hadde en kjempefin dag / kveld her

Martin S. avatar
Martin S.
23.09.2019
Sommerfest på Sæterhytten

Janne N. avatar
Janne N.
19.05.2016
Minnerik dag i flotte omgivelser
Vi leide et lokale på Sæterhytten til datteren vår sin konfirmasjon. Hun hadde aldri vært der før hun kom dit, dagen hun ble konfirmert. Hun fortalte oss at hun var veldig fornøyd med lokalet. Hun sa det lå flott plassert, og var veldig fornøyd med omgivelsene. De ansatte der var hyggelige og hjelpsomme. De passet også på at alt var sånn det skulle, noe som var med på å gjøre dagen til konfirmanten perfekt. De pyntet også veldig fint. Datteren vår har fått mange minnerike minner fra Sæterhytten. Jeg vil si at Sæterhytten er et perfekt sted for å feire konfirmasjoner og andre anledninger.


Utleier er

2 lokaler på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Bygdøyveien 30, 0287 Oslo, Norge

Fra 12 900 kr lokalleie