Velkommen til Bakgården på Storgata 26, en unik utendørs plass som kombinerer sjarm og funksjonalitet. Bakgården er delvis under åpen himmel, noe som gir en herlig følelse av å være utendørs, samtidig som det automatiske taket lukker seg ved regn. Dette sikrer at arrangementet ditt ikke blir forstyrret av værforholdene. Med varmelamper som sørger for perfekt temperatur året rundt, fremstår Bakgården som lun, varm og innbydende, uansett sesong. Perfekt atmosfære og moderne fasiliteter Bakgården er det ideelle stedet for alt fra intime sammenkomster til større arrangementer. De hyggelige utemøblene, lyslenkene og dekorative elementene skaper en avslappet og koselig atmosfære hvor gjestene dine kan nyte frisk luft og gode samtaler. Det er også en liten bar i Bakgården, som gjør det enkelt å servere forfriskninger til dine gjester. Stallen: En profesjonell scene for live musikk Tilknyttet Bakgården finner du Stallen, en dedikert scene utstyrt med alt av teknisk utstyr og backline som trengs for profesjonelle musikkopptredener. Stallen er perfekt for konserter, live shows og andre underholdningsarrangementer. Det omfattende tekniske oppsettet inkluderer toppmoderne lyd- og lysutstyr, noe som sikrer at enhver opptreden blir av høyeste kvalitet. Hvorfor velge Bakgården og Stallen? - Fleksibilitet: Tilpasset for både små og store arrangementer. - Moderne utstyr: Toppmoderne lyd- og lysanlegg for profesjonelle opptredener. - Komfort hele året: Automatisk tak og varmelamper for optimal komfort. - Sentral beliggenhet: Lett tilgjengelig i hjertet av Oslo. Gjør arrangementet ditt uforglemmelig Bakgården og Stallen på Storgata 26 gir en perfekt kombinasjon av utendørs sjarm og moderne bekvemmeligheter, som gjør det til et ideelt sted for ditt neste arrangement. Enten du planlegger en intim sammenkomst, en større fest eller en live musikkopptreden, tilbyr vi den perfekte rammen for en uforglemmelig opplevelse.

Om Storgata 26

Velkommen til Storgata 26, en spennende destinasjon midt i Oslo sentrum, som kombinerer utested, konsertscene og bar i et imponerende lokale. Med høyt under taket, stor entre og store vindusflater, tilbyr Storgata 26 en unik atmosfære som passer perfekt til en rekke arrangementer. Storgata 26 består av flere ulike seksjoner, hver med sin egen unike sjarm og funksjonalitet: -Klubben: Et heftig dansegulv med led-lys og et high-end PA-anlegg som gir en fantastisk lydopplevelse. Dette området inkluderer også to barer og en gratis photobooth, perfekt for å forevige minnene fra kvelden​. -Bakgården/Stallen: En lun og hyggelig bakgård med varmelamper og automatisk tak som lukkes ved regn. Stallen tilbyr en egen scene med alt nødvendig teknisk utstyr, ideell for live musikk og intime konserter​. -Hagen 26: En koselig cocktail- og vinylbar på gateplan som er perfekt for mindre sammenkomster, bursdager eller uformelle møter​. Perfekt for ditt arrangement Uansett om du planlegger en konsert, bryllup, kickoff, eller en film- eller fotoproduksjon, er Storgata 26 det ideelle lokalet for deg. Med fleksible romløsninger kan vi tilpasse oss dine spesifikke behov og sikre at ditt arrangement blir en suksess. Fantastiske fasiliteter Storgata 26 er kjent for sitt moderne utstyr og fasiliteter, som inkluderer: - Toppmoderne lydsystemer - Profesjonelle lysoppsett - Rask og pålitelig WiFi - Flere barer og sitteplasser som skaper en komfortabel og innbydende atmosfære Sentral beliggenhet Plassert i hjertet av Oslo, er Storgata 26 lett tilgjengelig for alle dine gjester, med gode transportforbindelser i nærheten. Dette gjør det enkelt å arrangere alt fra store selskaper til intime sammenkomster, alltid med en følelse av komfort og stil. Gjør ditt neste arrangement uforglemmelig ved å velge Storgata 26. Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å reservere ditt lokale. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape en fantastisk opplevelse for deg og dine gjester.


Kapasitet

120
Sitteplasser
350
Ståplasser
350 m²
Areal
20 år
Aldersgrense for leie

Teknisk utstyr

  • Lydsystem
  • Projektor / TV
  • Lysanlegg

Mat og drikke

  • Kan ha medbrakt mat
  • Alkohol kan nytes på stedet
  • Alkohol tilbys gjennom utleier

Fasiliteter

  • Scene
  • Dansegulv
  • Uteområde


Priser

mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager, søndager

De presenterte prisene er ingen garanti på endelig pris. Prisene vil variere ut i fra hva som avtales med utleier.


4 Omtaler

Kimberley S. avatar
Kimberley S.
30.06.2024
Dårlig kommunikasjon
Skulle feire 30-årslaget mitt og gjøre klart med pynt. Fikk beskjed da vi kom at vi ikke kunne bruke bakgården og stallen som vi hadde booket. Dette pga et arrangement. Dette ble ikke kommunisert til oss og opplevdes som en nedgradering. Det var heller ingen bartendere tilstede, som dessverre gjorde at det tok utrolig lang tid å få noe som helst av drikke. Eneste plusset er den søte jenten som jobbet der. men en søt jente som tok oss i mot.

Tobias J. avatar
Tobias J.
29.04.2024
Meget bra
Topp sted å ha bursdagsfeiring på! Personell var hyggelige og hjelpsomme!

Trond-Martin H. avatar
Trond-Martin H.
09.12.2023
Veldig bra
Imøtekommende og hyggelige folk

Ylva S. avatar
Ylva S.
21.05.2023
Hyggelige ansatte, og lokalet med
Hyggelige ansatte, og lokalet med bra plass. Pluss for at det var lov å ta med mat til arrangementet og styre musikk.Utleier er

1 lokale på Eventum
Svarprosent: 100%
Svartid: Innen en arbeidsdag
 avatar


Lokasjon

Storgata 26, 0184 Oslo, Norge

Fra 3 000 kr lokalleie
4